Galaxy S20 Ultra'nın görüntü sensörünün detayları belli oldu

Samsung Galaxy S20 Ultra'da yer alan, yeni nesil 108MP görüntü sensörü Samsung ISOCELL Bright HM1'in detayları ortaya çıktı.

Samsung Electronic'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Galaxy S20 Ultra'nın, görüntü sensörünün detayları belli oldu.

S20 Ultra'nın 108MP'lik kamerasında kullandığı ISOCELL Bright HM1 görüntü sensörü, sektörün ilk Nonacell teknolojisiyle ultra yüksek çözünürlükte daha parlak görüntüler sağlıyor.

Artırılmış piksel gruplama teknolojisi Nonacell, maksimum ışık emilimi için 3x3 piksel yapısını kullanıyor.

Geçen hafta global tanıtımı ile eş zamanlı yapılan Türkiye lansmanında tüketici ile buluşturulan Galaxy S20 Ultra'nın, görüntü sensörünün detayları belli oldu.

Nonacell'den Smart-ISO'ya ve gerçek zamanlı HDR'ye kadar ışığı artıran pek çok farklı teknolojinin kullanıldığı ISOCELL Bright HM1 zorlu ışık koşullarında parlak ve detaylı 108MP fotoğraflar ve net 24FPS 8K videolar çekebilmeyi sağlıyor.

Verilen bilgiye göre, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S20 serisi için ön sipariş alımları https://shop.samsung.com/tr adresi ve yetkili mağazaların internet siteleri üzerinden açıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Samsung’dan Google açıklaması
Teknoloji devi Samsung'un 'SpaceSelfie' aracı bir evin bahçesine düştü

Teknoloji Haberleri