Survivor 2020 Fatma Günaydın kimdir kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor 2020 Fatma Günaydın kimdir kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda yer alan Fatma Günaydın’ın biyografisi merak konusu oldu. İddialı sözleri ve güzelliği ile dikkatleri çeken Fatma Günaydın 1995 Erzurum doğumludur. İşte hayat hikâyesine dair detaylar…

TV 8’in fenomen yarışması Survivor 2020’nin gönüllüler takımında yer alan Fatma Günaydın, moda tasarımı mezunudur. 5 kardeşi olan güzel ismin Survivor’da en dikkat çeken isimlerden. Peki Fatma Günaydın kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne iş yapıyor? Tüm bilgiler karar.com’da…

FATMA GÜNAYDIN KİMDİR?

Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan Fatma Günaydın iddialı sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Survivor’ın tanıtım videosunda Fatma Günaydın, “Boş verin yazılmış hikayeleri, ben benimkini yazmaya geliyorum” diyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Fatma Günaydın, 28 Nisan 1995 Erzurum doğumludur. 5 kardeşi vardır. Ailenin en küçüğü Fatma Günaydın’dır. Lisedeyken okul futbol takımında oynamıştır. Bacaklarının çok kaslanması nedeniyle futbolu bırakmıştır.

20-02/12/fatma-gunaydinjpgg.jpg

Lise ve üniversitede moda tasarımı okumuştur. BKM yapımda çalışmaya başlamıştır. Ardından Bizim Köyün Şarkısı, Deliha 2 ve Jet Sosyete de yer almıştır. Üniversiteden sonra dil eğitimi için Malta’ya gitmiştir. Fatma Günaydın, farklı ülkelere seyahat etmeyi ve dans etmeyi seviyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN