Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi

Muğla'da Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ilgililerden bilgi aldı.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler altyapı ve üstyapı faaliyetlerini yürütüyor. Ekiplerin yoğun bir biçimde çalıştığı yerlerin başında Siteler Mahallesi, İsmet Kamil Öner Caddesi ve 203 Sokak’taki (Blue Port AVM çevresi) yol geliyor. Turizm sezonu içerisinde sürekli şikayetlere konu olan yolda üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor.

20-02/21/marmaris-belediyesi-1582295345.JPG

DUVARI BELEDİYE YAPIYOR

Ayrıca Armutalan Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde altyapısı tamamen bitirilmiş yolun üstyapı yenilemesi ve çevre düzenleme çalışmaları, otopark cepleri, engellilerinde rahatça kullanabileceği standartta yaya yürüyüş yolları ve yüzey yağmur sularının tahliyesine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.
Marmaris çıkışı Armutalan Mahallesi kavşağında karayolu kenarında yıkılmış olan istinat duvarının yapımı da Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yetkisinde olmasına rağmen vatandaşların rahat ve güvenliği için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

20-02/21/marmaris-belediyesi2.JPG

ÇALIŞMA PROGRAM DAHİLİNDE

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. İlçenin altyapı ve üstyapısıyla ilgili göreve geldiği ilk günlerde fizibilite çalışması yaptıklarını ve gereken her yere müdahale etmek için program belirlendiğini söyleyen Oktay, “Bu program dahilinde çalışmalarımız sürüyor. Tabi ki arada zorunlu, hemen müdahale etmemiz gereken yerler oluyor. Ancak ilçemizin tamamıyla ilgili belirlediğimiz bu programı uygulamak için ekiplerimiz aralıksız çalışmaya devam ediyor” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN