Fener ışık verdi

Fenerbahçe ara transferi, yaz dönemi gibi geçirdi. Adeta yeni bir takım kurdu. Bu durum bir anlamda yazın yapılan transferlerin fiyasko olduğunun da kabulüydü.

Yeni transferler ve bir önceki Yeni Malatyaspor maçındaki performans, taraftar nezninde kredi açılmasına neden olmuştu. Stat yine umut dolmuştu. Ancak sahada 5 ‘en yeniden’ sadece Sadık’ı gördü taraftarlar.

Fenerbahçe hızlı başladı ve 7’nci dakikada biraz karışık bir pozisyonda, her ne kadar statta Soldado’nun ismi anons edilse de Ayew’in dokunuşu ile öne geçti. Ancak sonrası eski tas eski hamamdı. İyi kapanan Göztepe, Fenerbahçe baskısını savuşturduktan sonra maça ortak oldu ve rakip yarı alanda oldukça fazla görünmeye başladı. Bu dakikalarda Fenerbahçe’yi oyunda tutan Volkan Demirel’in tecrübesiydi.

Maçın ikinci yarısı Jerome’nin kırmızı kartı ile başladı. Göztepe 10 kişi kalınca maçtaki ortaklığını da sona erdirmiş oldu. Ersun Yanal, Ayew ve Benzia’yı alıp yerlerine iki yeni transfer Moses ve Tolgay’ı sokarak maça direkt müdahale etti ve durağanlaşan karşılaşmada inisiyatifin Fenerbahçe’ye geçmesini sağladı. Moses da galibiyeti perçinleyen golü kaybetti. Moses, iki maçta oyunda kaldığı kısa süreye rağmen farklı bir forvet olduğunu gösterdi. Sadece Fenerbahçe’ye değil, Süper Lig’e de katkı sağlayacağı çok açık.

Sonuç olarak; Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor’dan sonra ligin güçlü takımlarından Göztepe’yi de yenerek zorlu ayları geride bıraktığının mesajını verdi. Yeni transferlerin kadroya girmesiyle Fenerbahçe için güzel günler çok yakın görünüyor...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum