Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal'dan sert açıklama

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal'dan sert açıklama

Fenerbahçe ile yollarını ayıran teknik direktör Ersun Yanal, "Zor şartlar altında göreve geldim, zor şartlar altında gidiyorum. Ben maalesef bu yapılanları Başkan Ali Koç'a yapılan bir şey olarak görüyorum ve bu düşünceye engel olamıyorum ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal'ın Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamalar şöyle:

"ZOR ŞARTLAR ALTINDA GELDİM, GİDİYORUM"

"Bugün yine şehidimiz var. Tüm ülkemizin başı sağ olsun. Bu atmosferde futbol oynamak hepimizin canını yakıyor. Burada futbol konuşmak aslında, bir veda konuşması olacak ama yaşadığımız süreci de iyi anlamak lazım. Fenerbahçe'de nerede ihtiyaç olursa orada olurum. Zor şartlar altında göreve geldim, zor şartlar altında gidiyorum."

"ALİ KOÇ'A YAPILAN BİR ŞEY OLARAK GÖRÜYORUM"

"Fenerbahçe birçok kupa, liderlik yarışına katıldı. Avrupa'da savaştı. Hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Ben maalesef bu yapılanları Başkan Ali Koç'a yapılan bir şey olarak görüyorum ve bu düşünceye engel olamıyorum. Taraftarımız destek olmalı. Fenerbahçe'nin Türkiye'ye, Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Biz her zaman Fenerbahçe'nin hizmetinde olacağız. Ersun Yanal gidebilir, oyuncular gidebilir ama Fenerbahçe bakidir. Bunu camiamız doğru anlar ve analiz ederse sorunlar hızlı ve çabuk çözülecektir."

"DESTEK OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YOK ELİMDE"

"Alanyaspor, hatta Trabzonspor maçından başlayarak süregelen bu konuşmalarımız, benim bırakmamla düzelecekse hiç düşünmem. Bu süreçte hiçbir talebim olmamıştı, olmaz da. Her zaman büyük bir desteğin oluşması gerekiyor. Sporun evrensel değerlerinde daha geniş bakmamız gerekiyor. Eğlence sektöründe olduğumuzu da unutmamamız gerekiyor. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray... Bunlar birbirleriyle rekabet içinde olacaktır, olmalı. Dünyayla yarışmamızın şartlarında bu var. Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe taraftarlarına, başkanımıza ve camiamıza destek olmaktan başka bir şey yok elimde."

TAZMİNAT İDDİALARINA SERT SÖZLER

Ersun Yanal, basın toplantısının sonunda soru almadı. Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; tecrübeli çalıştırıcı, toplantı salonundan ayrılırken hakkında ortaya atılan tazminat iddialarıyla ilgili, sert ifadeler kullandı. Yanal, herkesin duyacağı şekilde "G*tünden kimse uydurmayacak öyle!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN