Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Adaylar belli oldu

Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Adaylar belli oldu

Ersun Yanal döneminin sona ermesinin ardından tüm camianın ve sarı-lacivertli taraftarların aklında; 'Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak?' sorusu bulunuyor. Adaylar da bir bir belli olmaya başlarken, Emre Belözoğlu, Erol Bulut, Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı gibi isimler konuşuluyor. İşte detaylar...

Üst üste alınan kötü sonuçlar, Kadıköy'deki Galatasaray mağlubiyeti ve en son da Antalyaspor'la 2-2'lik beraberliğin ardından Yanal ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli yönetim yeni teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Peki Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Adaylar kimler? Tüm adaylar karar.com'da...

LABBADIA İLE GÖRÜŞME

Sarı-lacivertli kulübe gelmesi muhtemel olan 54 yaşındaki Bruno Labbadia ile Başkan Ali Koç'un Ersun Yanal'la yolların ayrılması ihtimaline karşı görüşme sağladığı ortaya çıkmıştı.

EMRE BELÖZOĞLU

Fenerbahçe'de görev kaptan Emre Belözoğlu'na da verilebilir. Medipol Başakşehir'den sonra ileride sportif olarak kulübe katkı sağlamak için takıma giren kaptanla Koç'un bu konuyu değerlendirildiği bilgisi paylaşıldı. Henüz PRO lisansı olmasa da bu lisansa sahip bir hoca ile kulübeye geçebilecek Belözoğlu'nun ekibini de belirlediği öne sürüldü. Volkan Demirel ile Beşiktaşlı taraftarların tepkisi sebebiyle Abdullah Avcı'nın yardımcılığını bırakan Orhan Ak'ın da Belözoğlu'nun ekibinde yer alacağı konuşuluyor.

EROL BULUT

Bir dönem sarı-lacivertli formayı terletmiş olan ve şuan Aytemiz Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un adı Fenerbahçe ile yüksek sesle anılıyor. Bulut geçen günlerde yaptığı açıklamada, ''Bir hayalim var'' ifadelerini kullanmıştı. Başarılı teknik direktörün bu açıklamaları Fenerbahçe iddialarını güçlendirmişti.

AYKUT KOCAMAN

Daha evvel 2 dönem sarı-lacivertli ekibi çalıştıran Aykut Kocaman, 1 Süper Ligi şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi yarı finali başarılarını elde etmişti. Bu sezona İttifak Holding Konyaspor'da başlayan Aykut Kocaman, başarısız sonuçların ardından takımdan ayrılırken, henüz hiçbir kulüple anlaşmadı.

NIKO KOVAC

Bayern Münih'ten ayrılmasının ardından boşta olan 48 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Niko Kovac, "Değerli hissettiğim ve bir şeylerin olabileceğini düşündüğüm yere gitmeye hazırım" ifadelerini kullanmıştı. Kovac, Mühih'te çalışmasının kendisi için çok olumlu bir tecrübe olduğunu ve daha iyi bir koç olduğunu da ifade etti. Sarı-lacivertli yönetimin, Kovac ile önümüzdeki sezona yönelik gayrı resmî olarak temasları devam ettirdiği konuşuluyor. Niko Kovac'ın Fenerbahçe'yi çalıştırmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

ABDULLAH AVCI

Başakşehir'de harikalar yaratan ve ardından Beşiktaş'a gelen ancak kötü gidişe bir dur diyemeyen Abdullah Avcı'nın da Fenerbahçe'de teknik direktör olarak adı geçiyor.

TAYFUN KORKUT

Ersun Yanal göreve başlamadan önce de sarı-lacivertli kulüple anılan Tayfun Korkut da muhtemel adaylardan biri. En son 2018'de Stutgart'ı çalıştıran 45 yaşındaki teknik direktör, şuan herhangi bir takım çalıştırmıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN