Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'dan sporculara destek

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'dan sporculara destek

Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan motokros ile bir başka seyir zevkinin yaşatıldığı offroad yarışları öncesi sporcular, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ettiler. Karaca ziyarette, Fethiye'nin tanıtımı ve sporculara destek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyarette Fethiye Orman Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Sadık Özdemir, “Fethiye için artık özel bir yeri olan bu yarışlarla ilgili Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’yla görüşmeler gerçekleştirdik. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Kendisi sağ olsun, taleplerimiz konusunda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Özellikle Fethiye’nin tanıtımı açısından önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımıza ve Kültür Sosyal İşler Müdürümüze destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

'ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞCAĞIZ'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da, bu tür sporlara Fethiye’nin tanıtımı ve spora destek vermek amacıyla katkı vereceklerini ifade ederek, “Offroad ve Motokros zevkli ve heyecanlı bir spor dalı. Bende offroad’a katılım sağlayacağım. Arkadaşlarımızla birlikte orada olacağım. Fethiye’nin tanıtımı ve sporculara destek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN