FETÖ şüphelisi astsubaya MİT operasyonu

FETÖ şüphelisi astsubaya MİT operasyonu

İzmir'de FETÖ'nün mahrem imamıyla aktif olarak görüşmeye devam ettiği belirlenen astsubay, MİT destekli operasyonla yakalandı.

MİT İzmir Bölge Başkanlığı görevlileri, kentteki bir birlikte görev yapan astsubay M.Ç.'nin, terör örgütünde askerlerden sorumlu mahrem imam S.İ. ile güncel şekilde irtibatlı olduğu belirlendi.

Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şüpheliyi ikametinde gözaltına aldı.

ASTSUBAY VE MAHREM İMAM TUTUKLANDI

FETÖ'nün, TSK'ye sızdırdığı mensuplarıyla haberleşmek için kullandığı ankesör ve sabit kontörlü hat aramaları da saptanan M.Ç. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

M.Ç. hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan dava açıldı. Bu arada mahrem imam S.İ. de başka ilde yürütülen soruşturma kapsamında 'silahlı terör örgütü yöneticisi olma' suçundan tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN