Filiz Akyüz kimdir? Arkadaşından şoke eden sözler

Filiz Akyüz kimdir? Arkadaşından şoke eden sözler

Müge Anlı’da konuşulan Filiz Akyüz olayıyla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. 4 Ekim’de Osmaniye’de gaz sızıntısının ardından patlamayla yaralanan ve sonra hayatını kaybeden Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor.

Ailesinin evinden, ayrılmak üzere olduğu eşi Özkan Akyüz’ün evine çocuğunu görmeye giden ve bir daha geri dönemeyen Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümünün araştırılması için, genç kadının ailesi Müge Anlı’ya başvurmuştu. 

FİLİZ AKYÜZ KİMDİR?

Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü Müge Anlı’ya konu oldu. Kızlarının ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanmasını isteyen Filiz Akyüz’ün ailesi Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Aile kızlarının boşanma aşamasındaki eşinden şüpheleniyor. Peki, Filiz Akyüz kimdir, nasıl öldü?

Osmaniye’de boşanmak istediği eşiyle yaşadığı evde gaz patlamasına maruz kalan Filiz Akyüz, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirmişti. Boşanma kararı almasının ardından ailesinin evine taşınan Filiz Akyüz, çocuğunu görmek için çıktığı eve bir daha dönemedi.

Kızlarının ölümünün kaza olmadığını iddia eden Filiz Akyüz’ün ailesi de şüpheli ölümün arkasındaki gerçekleri ortaya çıkarmak adına ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Filiz Akyüz’ün acılı ailesi kızlarının neden oraya gittiğini bilmediklerini söylerken, ölümünden de boşanmak üzere olduğu Özkan Akyüz’ü sorumlu tuttuklarını anlattı.

filiz-akyuz-kimdir-nasil-oldu-muge-anlida-filiz-akyuzun-olumu-arastiriliyor.jpeg

FİLİZ AKYÜZ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Hafta içi her gün sabah saat 10.00'da ekranlara gelen Müge Anlı’nın son bölümünde Filiz Akyüz’ün ölümüyle ilgili detaylar konuşuldu. Canlı yayına getirilen tümle ilgili uzmanlar da yorum yaptı. Tüpün dedantörünün kim ya da kimler tarafından açıldığı konusu masaya yatırıldı.

26 Ekim 2020 Pazartesi tarihli yayınlanan bölümde; 4 Ekim’de hayatını kaybeden Filiz Akyüz’ün gaz sızıntısının ardından yaşanan patlamayla hayatını kaybetmesi olayı akıllarda soru işareti bıraktı. ‘Filiz Akyüz öldürüldü mü? Filiz Akyüz’ü kim neden öldürdü? Tüpün gazını kim açık bıraktı?’ gibi sorular, canlı yayında konuşuldu.

filiz-akyuz-kimdir-nasil-oldu-muge-anlida-filiz-akyuzun-olumu-arastiriliyorr.jpeg

FİLİZ AKYÜZ'ÜN ARKADAŞINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER

Filiz Akyüz’ün iş arkadaşı, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı programına telefonla bağlanarak, ayrılmak isteyen Filiz Akyüz’ün ailesi tarafından destek görmediğini söyledi. Filiz Akyüz’ün eşi tarafından şiddet gördüğünü anlatan arkadaşı Filiz Akyüz’ün, ‘Eşim bir gün beni öldürür’ dediğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN