Fortuna Sittard hangi ülkenin takımı? Acun Ilıcalı Fortuna Sittard ile ilgilendiğini açıkladı

Fortuna Sittard hangi ülkenin takımı? Acun Ilıcalı Fortuna Sittard ile ilgilendiğini açıkladı

TV8’in patronu, televizyon dünyasının başarılı ismi Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir ile YouTube üzerinden yaptığı söyleşide Fortuna Sittard ile ilgilendiğini açıkladı. Uzun zamandır Avrupa’da bir kulüp alma hayalinin olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı’nın almak istediği Fortuna Sittard kulübünün hangi ülkenin takımı olduğu ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Her zaman genç yetenekler keşfettiğini söyleyen ve futbola ilgisinden olayı da genç ve yetenekli futbolcular keşfetme hayali kurduğunu kaydeden Acun Ilıcalı, Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile ciddi ciddi ilgilendiğini hatta, ‘Olmaya yakın diyebilirim.’ ifadelerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı’nın almak istediği Fortuna Sittard kulübünü sizin için araştırdık…

FORTUNA SİTTARD HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

Hollanda ekibi Fortuna Sittard, Eredivisie yani Hollanda 1. Lig’de mücadele ediyor.

KULÜPLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Hollanda'nın Sittard kentinde 1 Temmuz 1968’de kurulan Fortuna Sittard, sarı-yeşil renklere sahiptir. Kulübün stadı 13 bin kapasiteye sahipken, 1956-57 sezonunda Feijenoord, 1963-64'te ADO, 1983-84 Feyenoord ve 1998-99 sezonunda da Ajax'ı yenerek TOTO KNVB beker turnuvasında şampiyon olmuştur. Fortuna Sittard, UEFA Kupa Galipleri Kupasında 1964-65 yılında İtalyan ekibi Torino ile karşılaşmış, ilk maçta 3-1 yenilirken, rövanş maçında ise 2-2 berabere kalarak kupa dışında kalmıştır. Son olarak 1984-85 yılında yine aynı turnuvada Premier Lig devi Everton'a ilk maçta 3-0, 2. maçta da 2-0 kaybeden Hollanda temsilcisi, turnuvaya devam edememişti…

CÜNEY ÖZDEMİR İLE YAPTIĞI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Hollanda takımı Fortuna Sittard'ı satın alacağı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Hollanda’da kendisiyle ilgili çok haberin çıktığını anımsatan Ilıcalı, ‘3 milyonluk rekoru kıran adam Fortuna Sittard ile ilgileniyor’ haberlerinin yayıldığını kaydetti. İddiaları doğrulayan Acun Ilıcalı, genç yetenekleri Türk futboluna ve dünya futboluna kazandırmayı hedeflediğini ve kendi hayatının da hep birilerini keşfetmekle geçtiğini kaydederken, futbola tutkusundan dolayı da futbolda genç yetenekleri keşfetmek istediğini söyledi.

"LİGLER OYNANMALI"

Liglerin başlaması konusuna da değinen Acun Ilıcalı, futbolcuların fikrinin sorulması gerektiğini vurgularken, liglerin başlaması konusunda çoğunluğun isteğine göre hareket edilmesini belirtirken, ‘’Güvenlik sağlanıyorsa, sağlık bakanlığı oynanabilir diyorsa bence oynanmalı’’ açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN