Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti

Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.

Maça çok hızlı başlayan Cimbom, henüz 3. dakikada Donk'la 1-0 öne geçerken, 33. dakikada sahneye çıkan Falcao, sarı kırmızılıları soyunma odasına 2-0 önde götürdü. İkinci yarıda da hız kesmeyen Galatasaray, 69'da Falcao ile bir gol daha buldu ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla üst üste 8. galibiyetini alan Fatih Terim'in öğrencileri, 48 puana yükseldi. Gençlerbirliği ise 27 puanda kaldı.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Arda Kardeşler, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer Bayram (Dk. 74 Emre Akbaba), Feghouli (Dk. 84 Sekidika), Taylan Antalyalı, Onyekuru, Falcao (Dk. 79 Andone)

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Ahmet Oğuz, Toure, Flavio, Halil İbrahim Pehlivan, Yasin Pehlivan, Baiano, Candeias (Dk. 64 Nadir Çiftçi), Berat Özdemir (Dk. 64 Diallo), Sessegnon, Sio (Dk. 83 Rahmetullah Berişbek)

Goller: Dk. 3 Donk, Dk. 34 ve 69 Falcao (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 11 Yasin Pehlivan, Dk. 30 Baiano, Dk. 37 Sio, Dk. 58 Candeias (Gençlerbirliği), Dk. 37 Donk (Galatasaray)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN