Galatasaray - Göztepe maçı öncesi üzücü haber

Galatasaray - Göztepe maçı öncesi üzücü haber

Galatasaray, Göztepe maçı öncesinde antrenman sırasında kafa kafaya çarpışan Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu'nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Süper Lig'in 35. haftasında 17 Nisan Cumartesi günü Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürerken Galatasaray'dan üzücü açıklama geldi. Aslanlar, antrenman esnasında Kerem Aktürkoğlu ile çarpışan Radamel Falcao'nun yüz kemiğinde kırık meydana geldiğini açıkladı.

FALCAO TEDAVİ ALTINA ALINACAK

Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı yazılı açıklamada, antrenmanda yaşanan kafa çarpışmasının ardından tetkikleri yapılan Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildiğini duyurdu. Kolombiyalı oyuncunun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisinin planlandığı kaydedildi.

falco.jpg

Yapılan tetkiklerinde problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu'nun ise tedbir amaçlı gözetim altında tutulacağı ifade edildi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN