Galatasaray, 10 kişilik Kayseri'yi geçemedi

Galatasaray, 10 kişilik Kayseri'yi geçemedi

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. 63'te öne geçen Sarı-Kırmızılılar, 10 kişilik rakibinden 71'de golü yedi ve zirve yarışında önemli 2 puan kaybetti.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında Galatasaray birçok pozisyonda gole yaklaşsa da kaleci Lung karşılaşmaya damga vurdu.

Rumen eldiven tam 7 kurtarış yaparak takımını ayakta tuttu ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda sakatlığı sebebiyle devam edemeyen Lung'un yerine İsmail Çipe, Kayserispor kalesini korudu.

62'de Galatasaray, Muğdat Çelik'in Linnes'e yaptığı müdahale sonrası VAR incelemesi sonucunda penaltı kazandı. Diagne golü atarak Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 71'i gösterdiğinde ise Kayserispor atağında Campanharo attığı sert şutla takımına eşitliği getirdi: 1-1.

İlerleyen dakikalarda Galatasaray'ın baskıları sonuç vermedi ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 17, Kayserispor ise 7 yaptı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kayserispor ise evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

gs2.jpg

GALATASARAY 1-1 KAYSERİSPOR 

GOL! 71′ Kayserispor eşitliği yakaladı. Savunmadan dönen topu ceza sahası dışından kaleye sert bir şutla gönderen Campanharo, skoru 1-1’e getirdi. 

GOL! 63′ Galatasaray aradığı golü Diagne’nin penaltısıyla buldu. Sarı-kırmızlılar, 1-0 öne geçti. 

KIRMIZI KART! İlk yarıda sarı kart gören Muğdat, penaltı sonrasında ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla Kayserispor’u 10 kişi bırkatı. 

PENALTI! 62′ Galatasaray, Muğdağ’ın Linnes’e yaptığı faul sonrasında penaltı kazandı. 

46′ İkinci yarı Galatasaray’ın vuruşuyla başladı. Kayserispor’da sakatlanan Lung yerine oyuna İsmail Çipe girdi. 

DEVLEŞTİ! İlk yarıyı sakat sakat tamamlayan Lung, kalesine gelen 7 şutta da gole izin vermedi. 

Karşılaşmada ilk yarı 0-0 sona erdi. 

45+4′ Kayserispor kalecisi Lung gözyaşlarını tutamıyor. Tedavi olan tecrübeli kaleci ilk yarıyı tamamlamak üzere oyuna devam etti. 

45+3′ Sakat sakat maça devam eden Lung’tan bir kurtarış daha! Diagne’nin kafa vuruşunda Kayserispor kalecisi yine gole izin vermedi. 

Kayserispor kalecisi Lung, Galatasaray’ın tehlikeli pozisyonları karşısında kalesinde devleşti. Rumen file bekçisi, 6 gole izin vermedi. 

39′ YİNE LUNG İZİN VERMEDİ! Oğulcan, Feghouli’yi ara pasıyla iyi kaçırdı. Cezayirli yıldız şutun çekti ve kaleci Lung’a takıldı. Galatasaray korner kazandı. 

21′ DİREKTEN DÖNDÜ! Yine serbest vuruşta tehlike yarattı Galatasaray… Donk’un kafa vuruşunda top direkten döndü, Kayserispor savunması topu kornere gönderdi. 

19′ Bu kez Diagne! Emre Kılınç’ın serbest vuruştan yaptığı ortaya arka direkte Diagne kafa vuruşunu yaptı, kaleci Lung kornere çeldi. 

15′ Ev sahibi ekip Emre Akbaba ile bir kez daha gole yaklaştı. Sol kanattan şutunu çeken Emre, Krvic’e takıldı. Top kornere çıktı. 

10′ Galatasaray gole çok yaklaştı! Emre Akbaba, kaleci Lung ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı. 

6′ Kayserispor tehlikeli geldi! Lennon’ın pasında ceza sahasına girerken uzak köşeye şutunu çeken Campanharo’nun vuruşu direği yalayıp auta çıktı. 

1′ Karşılaşma Kayserispor’un vuruşuyla başladı. 

gs3.jpg

GALATASARAY-KAYSERİSPOR MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: Fatih, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre Kılınç, Feghouli, Emre Akbaba, Oğulcan, Diagne

Kayserispor: Lung, Yasir, Kolovetsios, Sapunaru, Kvrzic, Attamah, Campanharo, Fernandes, Muğdat, Lennon, Alibec

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN