Burak Elmas: Galatasaray'a değişim benimle gelecek

Burak Elmas: Galatasaray'a değişim benimle gelecek

Galatasaray’da başkan adayı olan Burak Elmas’ın sarı-kırmızılı takıma başkanlığı dahilinde devrim niteliği taşıyan bir değişim getireceğinin sesleri yankılanıyor. Elmas'ın, 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturarak, kurulun üç ayda bir toplanarak Galatasaray’ın sorunlarını ele alacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımda başkanlık için soyunan Burak Elmas'ın göreve gelmesi durumunda 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturacağı konuşulurken, kurulun üç ayda bir üyeleri bilgilendirerek kulüp içinde şeffaflık sağlayacağı öngörülüyor.

Elmas’ın, göreve gelmesi durumunda içinde eski başkan, ikinci başkan ve divan başkanlarının olacağı 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturacağı duyulurken, kurul üç ayda bir toplanarak Galatasaray’ın sorunlarını ele alacak.

FİNANSMAN SORUNUNU ÇÖZMÜŞTÜ

Daha önce paylaşımları ve adımlarıyla Kemerburgaz Tesisleri’nin yapılmasına önem verdiğini gösteren Elmas, finansman sorununu da çözmüştü. Elmas'ın seçim vaatlerinden birinin de bu olduğu dile getirdiği konuşuluyor.

 DÜNYA  AİDİYET PROGRAMININ ÖNEMİ

Dünya aidiyet programı ile taraftarın kulübüne olan bağlarını güçlendirmeyi hedefleyen Burak Elmas, bu çerçevede taraftara bazı kolaylıklar sağlanmasını hedefliyor. Bu program sayesinde taraftarların bilet avantajlarından faydalanabileceği ve sosyal tesislerden yararlanabileceği bildirildi.

ŞEFFAFLIK SAĞLANACAK

Başkan adayı Elmas'ın üç aylık bilgilendirme sistemi ile, Divan Kurulu dışında üyelere de 3 ayda 1 bilgilendirme toplantıları düzenlemeyi planladığı da öğrenildi.

Günümüz dünyasında ulaşılabilirliği minimalize eden dijitalleşme kavramına da önem verdiği bilinen Elmas’ın, uluslararası uzmanlar ile bu konu üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN