Galatasaray'ın efsanesi Ergün Penbe, Tarsus'ta gıda paketi dağıttı

Galatasaray'ın efsanesi Ergün Penbe, Tarsus'ta gıda paketi dağıttı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın 12 Mart'tan bu yana Koronavirüse karşı topyekûn açtığı savaş kapsamında, vatandaşların evde kalmalarını sağlamak adına her gün 3 mahalleye gıda dağıtımı çalışmasına, Milli Takımın ve Galatasaray'ın efsane ismi Tarsus İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Ergün Penbe'de gönüllü olarak katıldı. Ergün Penbe'ye Tarsus İdmanyurdu Başkanı Musa Atay'da eşlik etti.

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Koronavirüs salgın hastalığının yayılmasını önlemek adına vatandaşlara evde kalın ihtiyaçlarınızı biz getirelim sözüne uygun olarak, belediye ekipleri her gün 3 mahalleye kuru gıda, yaş sebze, ekmek ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştiriyor. Akşam saatlerinde 3 ayrı mahalleye dağılan ekipler sokak, sokak dolaşarak vatandaşların kapısını çalıp Tarsus Belediyesinin gıda yardımlarını dağıtırken, futbolculuk döneminde soğukkanlı oyun stili nedeniyle “buz adam” lakabıyla anılan Ergün Penbe ne kadar yardımsever ve sıcakkanlı olduğunu kapı, kapı dolaşıp gıda malzemesi dağıtarak gözler önüne serdi. Daha önce birçok yardım kampanyasında yer aldığını ancak bu şekilde sokak, sokak dolaşıp evlerin kapısını çalarak ilk kez vatandaşlara gıda paketi dağıttığını ifade eden Milli Takımın ve Galatasaray’ın efsane futbolcusu, 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu’nun Teknik Direktörü Ergün Penbe, vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptı.

VATANDAŞ MORAL BULDU

Karşılarında efsane futbolcu Ergün Penbe’yi gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemezlerken bu sıkıntılı günlerinde moral buldular. Tosun Paşa filminin unutulmaz isimleri arasında yer alan Suphi karakteri ile Serferoğluları ailesinin bireyi rolünü oynayan ve Tarsus’ta yaşam süren Yeşilçam’ın emektar artisti Cevdet Arıkan’da Ergün Penbe’yi karşısında görüp şaşıranlar arasında yer aldı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın bu duyarlı davranışının dalga, dalga tüm ülkeye yayılması gereken önemli ve duyarlı bir çalışma olduğunun altını çizen Penbe; “Başımıza musallat olan bu virüs evde kalmayla, uzak temasla etkisini kaybediyor. Yan yana gelmemeye dikkat edelim, biraz daha duyarlı olursak artan bu vakayı ancak böyle önleyebiliriz. Ona karşı savaş açtık, bu savaşı kazanmak adına yetkililer ne diyorsa göz ardı etmemek lazım “Evde Kal” diyoruz.

Başkanım sayın Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ediyoruz halka yaptığı bu jestle gerçekten çok duyarlı davrandı. Böyle bir kampanya başlattığı için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum, bizim de bu kampanyada bir katkımız olsun diye geldik, mahalle mahalle dolaşıp gereken ihtiyacı olan insanlara ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” dedi. Belediye ekipleri tarafından kendilerine ulaştırılan gıda malzemelerini teslim alan vatandaşlar ise memnuniyet ifadeleriyle birlikte Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı takdir ettiklerini belirtirlerken kendilerine gıda paketleri dağıtan ekipleri alkışlayarak teşekkürlerini iletiyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN