Galatasaraylı Mariano "Ligler ertelenmeseydi maçlara çıkmayacaktık" dedi

Galatasaraylı Mariano "Ligler ertelenmeseydi maçlara çıkmayacaktık" dedi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mariano ülkesinde verdiği bir röportajda Türkiye'de maçların ertelenmesi kararının geciktiğini söyleyerek, "Bizim pazar günü için bir maçımız vardı. Tüm oyuncular; teknik heyet ve yönetimle bir araya gelerek, sahaya çıkmama kararı almıştı. Çünkü Türkiye’de liglerin devam edeceğini sanıyorduk" dedi.

Galatasaray’ın Brezilyalı sağ beki Mariano, Brezilya basınına bir röportaj verdi ve ligler ertelenmeseydi Galatasaray’ın sahaya çıkmama kararı aldığını söyledi.

"SAHAYA ÇIKMAMA KARARI ALMIŞTIK"

“Türkiye’deki yetkililerin ligleri erteleme kararı alması biraz zaman aldı. Türkiye, en geç ligleri tatil eden ülkelerden biri. Geçen haftaya kadar maçlar oynanıyordu” diyen Brezilyalı “Bizim pazar günü için bir maçımız vardı. Tüm oyuncular; teknik heyet ve yönetimle bir araya gelerek, sahaya çıkmama kararı almıştı. Çünkü Türkiye’de liglerin devam edeceğini sanıyorduk” ifadelerini kullandı.

"BREZİLYA'YA DÖNME ŞANSIM YOK"

“Brezilya’ya dönmek istiyorum ancak şu anda böyle bir şansım yok” diyen Mariano, Bordeaux’da oynadığım dönemden Fransa’da arkadaşlarım var ve onlar kulübün kendilerine Brezilya’ya dönmek ya da Fransa’da kalmak arasında istedikleri tercihi yapma şansını verdiğini söylüyor. İspanya’da da öyle” diye konuştu.

33 yaşındaki oyuncu “Ancak Türkiye’de maçları durdurmaları zaman aldığı gibi, maçlar da seyircisiz oynandı ve ne zaman döneceği de belirsiz. Bu yüzden Brezilya’ya dönme gibi bir şansım yok” dedi.

"TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEM LAZIM"

Ayrılık sinyali veren deneyimli isim “Fluminense çok sevdiğim ve bağlı olduğum bir kulüp. 3 yıl orada oynadım. Teklifleri değerlendirmem lazım. Temmuz ayına kadar sözleşmem var. Bugün, Tanrı’ya şükürler olsun ki finansal durum benim önceliğim değil. Yaşamak için güzel bir yer arıyorum, kızım ve ailem için güzel bir yer arıyorum. Rio de Janeiro’yu biliyorum, 3 yıl orada yaşadım, harika bir şehir. Gelecek tüm tekliflere açığım” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN