Game of Thrones'in Tormund'u Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı

Game of Thrones'in Tormund'u Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı

Dünyaca ünlü 'Game Of Thrones' dizisinde Tormund karakterini canlandıran aktör Kristofer Hivju, Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Norveç'de yaşayan Kristofer Hivju, testlerin pozitif çıkması üzerine kendisinin ve ailesinin başkalarını korumak için karantinaya alındığını duyurdu.

Ünlü oyuncu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "COVID19, corona virüsü için testlerin pozitif çıktığı için üzgünüm. Ailem ve ben evde uzun süre kendimizi tecrit ediyoruz. Sağlığımız iyi, sadece hafif soğuk algınlığı semptomları var. İnsanları ellerini yıkayarak, diğerlerinden mesafelerini koruyarak, virüsün yayılmasını önlemek için elinizden geleni yapmaya çağırıyorum. Çünkü bu virüsün kime bulaşacağı belli değil ve daha yüksek risk altında olan insanlar var” ifadelerini kullandı.

Norveçli aktör, "Birlikte bu virüsle savaşabilir ve hastanelerimizde bir krizi önleyebiliriz. Lütfen birbirinize dikkat edin, mesafenizi koruyun ve sağlıklı kalın" uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN