Garajda okey partisine polis baskını

Garajda okey partisine polis baskını

Erzurum'un Köprüköy ilçesine bağlı bir mahallede, iki kardeş evlerinin garajına çay ocağı kurup, okey oynattı. 2 kardeş ile birlikte toplam 11 kişiye 34 bin 650 TL idari para cezası uygulandı. Okey oynamaya garaja gelen 9 kişiye ise ayrıca 28 bin 350 lira idari para cezası kesildi.

Olay, 3 Mayıs günü saat 22.00 sıralarında Köprüköy ilçesine bağlı Yağan Mahallesi'nde meydana geldi.

Erzurum KOM Şube Müdürlüğü ile Köprüköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müşterek icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında B.B. ve Ç.B. kardeşlerin, evlerinin eklentisindeki özel araç garajı içerisinde çay ocağı kurulduğu ve okey oynandığı tespit edildi.

PARA CEZASI KESİLDİ

İçerideki B.B, Ç.B, S.K, S.K, S.C, E.C, E.Ö, M.K, V.K, M.K, ve A.K.'ya sosyal mesafe kuralına uymadıklarından, 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 Maddesi gereği kişi başı 3 bin 150 olmak üzere toplam 34 bin 650 TL idari para cezası uygulandı.

Kardeşler dışındaki 9 kişiye ayrıca sokağa çıkma yasağına uymadıklarından kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 28 bin 350 TL idari para cezası kesildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN