Alleben-1’de sutopu antrenörlerine yönelik gelişim semineri düzenlendi

Alleben-1’de sutopu antrenörlerine yönelik gelişim semineri düzenlendi

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından Gaziantep’te sutopu antrenörlerine yönelik düzenlenen “Gelişim Semineri” Alleben-1 Yüzme Havuzunda gerçekleşti

Türkiye Sutopu Federasyonu Milli Takımlar Baş Antrenörü Sinan Turunç, seminere katılan kursiyerlere, teknik bilgiler, suda duruş şekilleri ve uygulamalı eğitimler verdi. 3 gün süren eğitimler sonunda kursiyerler, Antrenör Eğitim Talimatı gereğince 2. kademeden itibaren Antrenör Yetiştirme Kurslarına katılmaya hak kazandı. Seminer yoğun ilgi gördü.“Amacımız antrenörlerimizin seviyelerini daha yukarılara çıkarmak”Seminer ile ilgili bilgiler veren Türkiye Sutopu Federasyonu Mili Takımlar Baş Antrenörü Sinan Turunç, “Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından sutopu antrenörü ve sporcularına yönelik başlatmış olduğu gelişim seminerlerin ilk ayağını Gaziantep’te gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize Alleben-1 Yüzme Havuzunun kapısını açan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine öncelikle teşekkür etmek istiyorum. 3 gün süren seminer çerçevesinde gündüzleri kursiyerlerimize eğitimler veriyoruz, akşamları ise havuz başında gündüz işlediğimiz dersleri uygulamalı olarak teknik bilgiler, suda duruş şekilleri ve buna benzer eğitimler veriyoruz. Amacımız, yapmış olduğumuz bu seminerlerle antrenörlerimizin ve sporcularımızın seviyelerini daha yukarılara çıkarmak. 3 gün süren eğitimler sonunda kursiyerlerimiz, Antrenör Eğitim Talimatı gereğince 2. kademeden itibaren Antrenör Yetiştirme Kurslarına katılmaya hak kazandı. Türkiye Sutopu Federasyonu olarak ilk kez düzenlediğimiz gelişim seminerinin ilk ayağını Gaziantep’te başlattık. Her ay iki ilimizde bu tür seminerlerimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

GAZİANTEP/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN