SANKO’dan Barış Pınarı Harekatı’na anlamlı destek

SANKO’dan Barış Pınarı Harekatı’na anlamlı destek

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce başlatılan ‘Barış Pınarı Harekâtını’ desteklediklerini belirterek, “Maddi ve manevi olarak kahraman ordumuzun, himayesinde yaşadığımız devletimizin ve aziz milletimizin yanındayız” dedi

Konukoğlu, Türkiye’nin güvenliği, milletimizin huzur ve mutluluğu, can güvenliğini ülkemizde bulan ya da ülkesindeki iç karışıklık dolayısıyla ıstırap yaşayan Suriye Halkının yaşayabileceği ortamın temini için Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan ‘Barış Pınarı Harekâtını’ desteklediklerini söyledi.“Devlet varsa biz varız, askerimiz ve milletimizle birlikte ebediyete kadar var olacağız” diyen Konukoğlu, Büyük Önder Atatürk’ün, “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözünün bugünler için söylendiğini kaydetti. Konukoğlu, “Allah, her birini canımız, evladımız olarak gördüğümüz askerlerimizin tırnağına taş değdirmesin” diye konuştu.Kan bağışı kampanyası başlatıldıSANKO Holding yönetimi tarafından Barış Pınarı Harekâtı’na destek amacıyla SANKO Holding’in yurt genelindeki işletmelerinde kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışını ilk yapanlardan olan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, “Devlet milleti için var, millet ise bugünler için var. Gün, herkesin maddi, manevi, kan bağışı yaparak, dua ederek Mehmetçiğimize, devletimize destek olma günüdür” ifadelerini kullandı.Türk Kızılay’ı tarafından desteklenen kan bağışı kampanyasına katılıp kan bağışı yapanlara, SANKO Holding yönetimince yaptırılan ay yıldızlı tişört armağan ediliyor.

GAZİANTEP/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN