Vali Gül’den Kadın girişimci vurgusu

Vali Gül’den Kadın girişimci vurgusu

Gaziantep’i ve şehrin dinamiklerini daha yakından tanımak için ziyaretlerine devam eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Gaziantep Kadın Girişimci Kurulu ziyaretinde kadın girişimci sayısının artmasını istediklerini kaydetti

Kadın girişimcileri başarılı çalışmaları için tebrik eden Vali Gül, “Sizleri hem yaptığınız işlerden hem de gerçekleştirdiğiniz sosyal faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Kadınların sosyal hayatın içerisinde daha aktif yer almasını ve kadın girişimcilerimizin sayısının daha da artmasını istiyoruz. Bu konuda üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.“Gaziantep kıymetli bir yer”Ziyaretleri kapsamında Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’ni de ziyaret eden Vali Gül, burada yaptığı açıklamada Gaziantep’in kıymetli bir yer olduğunu ve kentte önemli yatırımların gerçekleştiğini söyledi.Gaziantep’te sanayi ile ilgili iki önemli gelişmenin olacağını aktaran Vali Gül, “Bu gelişmelerden birincisi limanlara daha kolay ulaşım. Amanos tünellerinin yapılması ile kısa mesafede limana ulaşılacak. Bu ihracatçı açısından önemli bir gelişmedir. İkincisi ise lojistik merkezin yapılması. Yurtiçi ve yurtdışına günde 13 bin kamyon malzeme gidiyor. Bunların lojistik merkeze gitmeleri şehre nefes aldıracak” diye konuştu.Vali Gül’ün ziyaretleri, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği, Gaziantep Genç İşadamları Derneği, Şehitkamil Ziraat Odası ile devam etti.

GAZİANTEP/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN