Gaziantep'te 720 polisle eş zamanlı baskın: 24 uyuşturucu şüphelisi gözaltında

Gaziantep'te 720 polisle eş zamanlı baskın: 24 uyuşturucu şüphelisi gözaltında

Gaziantep'te 720 polisle eş zamanlı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 35 adrese düzenlenen baskında 24 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde Şahinbey ilçesindeki Hacıbaba, Mithatpaşa, Hasırcıoğlu ve Çağlayan mahallelerinde sokak satıcılarına yönelik 62 ekip ve 720 personelin katılımıyla operasyon düzenlendiği belirtildi.

130 ARAÇTA ARAMA, 35 ADRESE BASKIN

İki sabit uygulama noktasında 130 araçta arama yapıldığı, 380 kişinin üst aramasından geçirildiği operasyonda 35 adrese de eş zamanlı baskın düzenlendiği kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Operasyonda 1 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu, 1 kilo 400 gram esrar, 650 gram metamfetamin, 220 gram eroin, 100 uyuşturucu hap, 5 hassas terazi, 2 tabanca ve 2 tüfek ele geçirildi, 'uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak' suçlarından 24 kişi gözaltına alındı."

GAZİANTEP/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN