Gelecek Partisi Konya'da görev dağılımı gerçekleşti

Gelecek Partisi Konya'da görev dağılımı gerçekleşti

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, sorunları çözüm önerileriyle beraber sunan bir muhalefet anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi. Teşkilatın ilk toplantısında görev dağılımı da yapıldı.

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. İl Başkanı Hasan Ekici’nin başkanlık ettiği toplantıda başkan yardımcıları, politika izleme komisyonları ve ilçe koordinatörleri belirlendi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, oluşturdukları il yönetim kurulunun Konya siyasetine yeni bir soluk kazandıracağını belirterek özellikle politika izleme komisyonlarının Konya’nın sorunları için önemli çözümler sunacağını belirtti. Ekici, yerelde Konya, genelde Türkiye sorunları üzerinde önemle duracaklarına dikkat çekerken, bunun sorumluluğunu da üzerlerinde hissettiklerini vurguladı. Ekici, sorunlarla beraber çözüm önerilerini de beraberinde getirecek bir siyaset anlayışı içinde olacaklarına vurgu yaparken, Konya için sahada olacaklarını söyledi.

Nasıl bir yol haritası izleneceğinin masaya yatırıldığı toplantıda Konya teşkilatındaki görevlendirmeler de yapıldı. Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’nda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

Hasan Ekici: İl Başkanı
Ahmet Arslan: Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü
Halil İbrahim İçer: Teşkilat Başkanı
Mustafa Arabacı: Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı
İbrahim Uğursoy: Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı
Fevzi Sevimli: Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı
Osman Vasfi Dikilitaş: İletişim Başkanı
Mustafa Gürhan Demir: Dış İlişkiler Başkanı
Hacer Filikci Akın: Sosyal Politikalar Başkanı
Mehmet Evren: Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı
Mehmet Özdemir: İnsan Hakları Başkanı
Etem Saraç: Parti İçi Eğitim Başkanı
Burcu Yalnız: Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı
Zehra Söylemez: Kadın Politikaları Başkanı
Eren İnce: Gençlik Politikaları Başkanı
Alper Yıldırım: İdari ve Mali İşler Başkanı
İbrahim Afşin Kara: Genel Sekreter

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN