Gençlik evi için başvurular başlayacak

Gençlik evi için başvurular başlayacak

Muratpaşa Belediyesi’nin üniversite ve liseye devam eden kız öğrenciler için yurt imkanı sunan 88 kişi kapasiteli Kızıltoprak Gençlik Evi için başvurular pazartesi günü başlayacak

Kayıt için ön başvuru belediyenin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.Muratpaşa Belediyesi’nin sosyo-ekonomik yetersizlik içerisinde olan ailelerin Antalya’da üniversiteyi kazanan ya da halen üniversiteye devam eden kız öğrencilerinin barınma ve beslenme gibi temel ihtiyaçlarını karşılanması için hizmete açtığı Kızıltoprak Gençlik Evi’ne başvurular pazartesi başlıyor. Başvurular belediyenin internet sitesi üzerinden yapılacak.Gençlik evinde öğrencilere barınma imkanıyla birlikte kahvaltı ve akşam yemeği, 24 saat sıcak su, revir ve sağlık hizmetleri, güvenlik, çamaşırhane ve ütü hizmeti, kablosuz internet bağlantısı ve bilgisayar odası gibi imkanlar da sunuluyor.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN