83 yaşındaki gazeteci geçirdiği ameliyat sonrası mesleğe döneceği günü bekliyor

83 yaşındaki gazeteci geçirdiği ameliyat sonrası mesleğe döneceği günü bekliyor

Türkiye’nin en yaşlı çalışan gazetecileri arasında gösterilen 83 yaşındaki Ersen Konal geçirdiği ameliyatın ardından mesleğine döneceği günü bekliyor

95 yıllık Yeşilgiresun Gazetesinde aktif olarak spor muhabirliği yapan ve kısa bir süre önce geçirdiği ameliyat sonrası evinde istirahat eden Konal’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Konal’ın gazeteciler gününü kutladı.Ziyarette Konal’a Giresun’da spora verdiği destek ve çalışmalarından dolayı da plaket veren başkan Şenlikoğlu, “Giresun’un sporuna, sporcusuna, spor tarihine ciddi katkısı olan ağabeyimizdir sağ olsun. Ben emekleri için şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisi sporcu kimliğinin yanı sıra gazeteci kimliği ile de işin en önemli noktalarından bir yerinde. Hem bugününü kutlamak hem de geçmiş olsun diyerek gönlünü ve duasını almak için yanına geldik” dedi.83 yaşında aktif olarak spor yazarlığına devam eden Ersen Konal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Konal, “Sayın başkanın ziyareti beni ziyadesi ile memnun etti. İnşallah başkanımızın Giresun’da spor başta olmak üzere faydalı olacağına inanıyorum. Temennim düşüncelerinde, amaçlarında hedeflerine ulaşması” ifadelerini kullandı.

GİRESUN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN