Giresun'da karantina kararları: İki haneye giriş-çıkış kapatıldı

Giresun'da karantina kararları: İki haneye giriş-çıkış kapatıldı

Giresun'un Çamoluk ilçesine bağlı Karadikmen köyünde iki hane, koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında karantina altına alındı. Çamoluk ilçesine bağlı Karadikmen köyünde daha önce iki kez karantina uygulanmıştı.

Giresun'un Çamoluk ilçesine bağlı Karadikmen köyünde iki hanenin, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı belirtildi.

Çamoluk Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Karadikmen köyünde, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 30 Nisan'da aldığı kararla uygulanan karantina tedbirinin, 1 Mayıs itibarıyla sona erdiği hatırlatıldı.

HANELERE GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAKLANDI

Yapılan son değerlendirmede Karadikmen köyünde 2 hanenin, ikinci değerlendirmeye kadar karantina altına alındığı belirtilen açıklamada, bu kararla ilgili hanelere giriş çıkışların ikinci bir talimata kadar durdurulduğu kaydedildi.

Açıklamada, karantinaya tabi vatandaşlar hakkında talimatlara aykırı davranmaları ve kurallara uymamaları halinde yasal işlem yapılacağı, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağına işaret edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN