God of War 3 Remastered yayınlandı

God of War 3 Remastered 
yayınlandı

PlayStation tarihinin en çarpıcı oyunlarından biri daha ‘remastered’ halinde geldi. God of War 3 Remastered, PS4 için yayınlandı. İşte oyuna dair detaylar…

PlayStation’ın kült oyun serilerinden God of War, kendine has bir oyuncu kesimi tarafından dünyanın hemen her yerinde büyük bir tutkuyla oynanmış, çarpıcı yapımlardan. Oyuna dair temel öğeler fantastik bir dünyada ilerlemek ve kahramanızın karşısına çıkan sayısız yaratığı alt ederek bölümleri bitirmek üzerine kurulu.

Oyun, dünya genelinde büyük ilgi görürken, son yıllarda gittikçe artan ‘remastered’ yapımlar arasına katılacağının duyurulması da oyun dünyasında ses getirmişti. Oyunun konusunda önemli bir değişikliğe gidilmeyecek, grafikleri ise modern bir yapıya ulaştırılacaktı. Ve God of War Remastered, sessiz sedasız oyuncularla buluştu.

God of War Remastered, PlayStation 4 oyuncuları için 14 Temmuz’da ABD’deki çıkışının ardından 15 Temmuz 2015 itibarıyla Avrupa’da piyasaya sürüldü...

15-07/15/ekran_resmi_2015-07-15_17_15_29.jpg

Oyunun daha önce yayınlanan versiyonunun yeniden yapılandırılmış versiyonunda 1080p 60fps performansı bir hayli iddialı. Öte yandan remastered sürümünü satın almayı düşünenler için Sony tarafından yeni bir video daha yayınlandı.

Karar aşamasında olanların elini çabuk tutmalarının gerektiğini ortaya koyan bu videoyu da haberin devamında izleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN