Gönül Dağı neden yok?

Gönül Dağı neden yok?

İzmir'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu akşam Gönül Dağı'nın 3. yeni bölümü yayınlanmayacak. Yeni yayın döneminde TRT 1'de ekranlara gelen dizinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ege Aydan, Ecem Özkaya yer alıyor. İşte 3. bölüm özeti...

2012'de hayatını kaybeden halk ozanı Neşet Ertaş'ın kült şarkısından adını alan 'Gönül Dağı' dizisinin 3. yeni bölümünün bu akşam ekranlara gelmesi planlanıyordu. Fakat 30 Ekim 2020 Cuma günü Ege Denizi'nde meydana gelen ve çok sayıda insanın yaşamını yitirdiği deprem dolayısıyla, Gönül Dağı'nın yeni bölümünün haftaya yayınlanmasına karar verildi.

GÖNÜL DAĞI 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

GÖNÜL DAĞI BU AKŞAM NEDEN YAYINLANMIYOR? (31 EKİM 2020)

Köprü Film ile TRT 1'in yeni sezonda diziseverlerle buluşturduğu Gönül Dağı'nın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Televizyon seyircisinin ilk 2 bölümünü ilgiyle takip ettiği iddialı yapım, normal şartlarda bugün ekranlara gelecekti. Ancak geçen gün İzmir'de gerçekleşen yıkıcı deprem nedeniyle 3. bölümün haftaya aynı günde yayınlanmak üzere ertelendiği öğrenildi.

TRT'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "İzmir'de meydana gelen depremden dolayı Gönül Dağı'nın yeni bölümü bu akşam sizlerle buluşamayacaktır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz."

3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yozgatlı yazar Mustafa Çiftçi'nin Anadolu coğrafyasına özgü yazdığı hikayelerden televizyona uyarlanan 'Gönül Dağı' dizisinin 3. yeni bölümü, 7 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 3. bölüm özeti: Taner, amcaoğulları Veysel ve Ramazan ile birlikte 'Altmış Altı' adını verdikleri uçaklarını bitirme aşamasına gelmişlerdir. Yakın zamanda başvurdukları havacılık şirketi Taner'e ulaşır ve üç gün sonra yaptıkları uçağı görmeye geleceklerini söyler. Bu haber amcaoğullarını çok sevindirir, ancak bir problemleri vardır... 

Aşkı en saf haliyle yaşayanların, hasreti bir ömür yüreğinde taşıyanların, kopmaz halatlarla bağlanmış dostlukların, birbirinden renkli hayatların iç içe geçtiği Gönül Dağı'nda izleyenleri sürprizler beklemektedir.

569e4887-3bd2-42a3-868d-039561431986.jpg

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gönül Dağı 2. bölüm özeti: Dilek'in yıllar sonra kasabaya dönüşüyle Taner'in dünyası tamamen değişmiştir. Onun gönlünü kazanabilmek için beş haftası olduğunu bilen Taner, bu sefer onun gidişine izin vermemeye kararlıdır. Ancak Dilek henüz kimsenin bilmediği birtakım sırların ağırlığından dolayı işleri erkenden bitirip kasabadan gitmek istemektedir.

Taner için çocukluk aşkına kavuşma umudu gitgide sönerken Gönül Dağı imdadına yetişecektir. Taner, Dilek ile beraber Gönül Dağı'nın esrarengiz tarafına doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda her ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öte tarafta Selami'nin düğünü bütün ülkenin konuştuğu bir dalgaya dönüşmüştür. Öyle ki Muammer ve Hüseyin oğullarının birbirleriyle görüştüğünü anlamıştır. İki aile arasındaki tansiyon artınca devreye Ciritçi Abdullah girecektir.

Ramazan aşkından ölüp bittiği Asuman'ın gönlünü kazanmanın yolunu bulmuştur. İnce ince işlediği planı uygulamaya koyduğunda ise hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşacaktır.

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan 'bozkırın kalemi' Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatılıyor.

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan Gönül Dağı'nda, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsü konu ediliyor.

Çocukluk aşkı Dilek ile bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat, nelere sebep olacak?

GÖNÜL DAĞI 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, senaryosu Mustafa Çiftçi'ye ait olan, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda; Berk Atan (Taner), Gülsim Ali İlhan (Dilek), Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah) Ege Aydan (Celal Bey), Semih Ertürk (Veysel), Ecem Özkaya (Zahide) gibi isimler yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN