Görenler gözlerine inanamadı: Bir evden 15 kamyon çöp çıktı

Görenler gözlerine inanamadı: Bir evden 15 kamyon çöp çıktı

Tarsus belediye ekipleri bir ihbar üzerine gittikleri evde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Gittikleri yerin bir 'çöp ev' olduğunu anlayan ekipler o evden 15 kamyonla yaklaşık 30 ton çöp çıkarttı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, vatandaşların kötü koku ve kaldırım işgali şikayetini değerlendirmek üzere olay yerine Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir evde inceleme yaptı. Çöp ev olduğu anlaşılan evden, 30 ton çöp çıktı.

mersincopev4.jpg

Akşemsettin Mahallesi 0120 sokak üzerinde bulunan evde inceleme yapan ekipler, bahse konu mekanın 'çöp ev' olduğu, içinde evsel atık, hurda tabir edilen pet şişe, demir, plastik atıkların olduğu, kaldırım üzerinde istiflenmiş kağıt, plastik ve teneke parçalarının bulunduğu tespit edildi.

mersincopev.jpg

Tarsus Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler, zabıta ve ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin refakati ile daha önce de çok miktarda evsel atık ve hurda biriktiren şahsın evinin içinden ve çevresinden kepçeler dolusu atığı çıkardı.

mersincopev2.jpg

Ekipler evden ve çevreden çıkardıkları yaklaşık 30 ton evsel atık ve hurdayı, 15 kamyona yükleyip sıfır atık toplama merkezine taşıdı. Hurdalar geri dönüşüme kazandırılırken, ev dezenfekte edildi.

mersincopev1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN