Gözlemeciye kumar baskını

Gözlemeciye kumar baskını

Antalya’nın Alanya ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan bir gözlemeciye baskın düzenleyen jandarma ekipleri, kumar oynadığı tespit edilen 9 kişiyle kumar oynatan şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle yurt genelinde birçok işletme geçici süreliğine kapatıldı. Alanya’nın Sapadere Mahallesi’ndeki bir gözlemecide kapalı olmasına rağmen kumar oynandığı ihbarı alan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler harekete geçti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Ekipler, savcılıktan alınan iznin ardından dün saat 20.00 sıralarında belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında kumar oynadığı iddia edilen 9 kişi ve işletme sahibi gözaltına alınırken, kumarda kullanıldığı belirtilen masa üzerinde çok sayıda pul ve deste iskambil kağıdına ve ele geçirildi.

Kumar oynadıkları belirlenen 9 kişiye Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 395’er lira idare para cezası uygulandı. İşyeri sahibinin hakkında ise kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN