Gram altın 323 lira seviyelerinde | 2 Şubat 2020 altın fiyatları

Gram altın 323 lira seviyelerinde | 2 Şubat 2020 altın fiyatları

Koronavirüsün etkisini artırarak devam etmesi ve jeopolitik risklerin ortaya çıkması altında yükseliş yaratıyor. Gram altın gün içinde 323 lira seviyesini test etti.

Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Koronavirüs etkisiyle yükselişe geçen altın, jeopolitik risklerin de oluşmasıyla birlikte güçlü duruşunu sürdürüyor.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yatırımcılar güvenli liman olan altına yöneldi. Koronavirüse ilişkin herhangi bir tedavinin bulunamaması ve ölümlerin devam etmesi tüm dünyada endişeyi artırıyor.

Bu olumsuzluklardan pozitif etkilenen gram altın ise 334 lira ile tarihi zirveyi geçtiğimiz hafta görmüştü.

Cuma gününü 316 liradan kapatan gram altın bugüne 317 liradan başladı. Gün içinde 323 lira seviyesine yükselen gram altın sabah saatlerinde kısa bir sürede yatırımcısına yüzde 2 kazanç sağladı.

Ons altın ise 1600 dolar seviyesinde seyrediyor. Gün içinde ons altın yaklaşık olarak 31 dolar değer kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN