Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya'nın mesleği

Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya'nın mesleği

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın ne iş yaptığı belli oldu. Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan İbrahim Tatlıses’in yeni sevgilisi Gülçin Karakaya’nın kaç yaşında, nereli olduğu ve ne iş yaptığı konusu ise herkesin aklında kalan sorular arasında yer alıyor.

2011’de uğradığı silahlı saldırının ardından uzun zamandır sağlık problemleriyle uğraşan ve en son 26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile birlikte olduğu ortaya çıkan İbrahim Tatlıses, yeni aşkıyla magazin dünyasını alt üst etti. Öte yandan İbrahim Tatlıses’in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya’nın mesleği de belli oldu.

İBRAHİM TATLISES’İN YENİ SEVGİLİSİ GÜLÇİN KARAKAYA’NIN MESLEĞİ NEDİR?

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisinin bir dönem şarkıcının manikürcüsü olduğu ortaya çıktı. Karakaya'nın ailesinin bu ilişkiye onay vermedikleri de söylentiler arasında.

2011 yılında geçirdiği kaza sonrasın uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Tatlıses, geçtiğimiz günlerde 26 yaşındaki yeni sevgilisi Gülçin Karakaya ile kameraların karşısına geçmişti. Uzun zaman gündemde kalacağı kesin gözüyle bakılan Karakaya hakkında ortaya çıkan yeni detaylar dikkat çekti.

AİLESİ İLİŞKİYE ONAY VERMİYOR

Yeni çıkan haberlere göre Karakaya'nın Tatlıses'in eski manikürcüsü olduğu ortaya çıktı. Ancak Tatlıses'in tüm çocuklarının ve Karakaya'nın tüm ailesinin karşı çıktığı ilişkinin akıbeti henüz belli değil. İbrahim Tatlıses ise geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında yayınladığı fotoğraf ile ilişkisini ilan etti.

SEVGİLİSİNİ ESKİ EŞİYLE TANIŞTIRMIŞ

Tatlıses, geçtiğimiz yıl ağustos ayında sevgilisi Gülçin Karakaya ve eski eşi Ayşegül Yıldız'la akşam yemeği yedi. 68 yaşındaki sanatçı, aynı masada bir fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düşmüştü:

"Önüm arkam, sağım solum emniyette, ikisinin isminde de güller var; Ayşegül & Gülçin hanımlar... Ayşegül Hanım Elifada'mın annesi, Gülçin Hanım da yardımcım. Mekan ise Bodrum Marina'da bulunan Köşebaşı... Sahipleri dünürüm haza beyefendi Ali Bey, yani sırtım yere gelmez, getirmezler daha ne olsun.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN