15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde arabasını yakıp intihar etti

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde arabasını yakıp intihar etti

Akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne aracıyla gelen B.K. (46) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı arabasını ateşe verdikten sonra köprü korkuluklarını aşarak boğaza atladı.

Saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen B.K., aracı ateşe verdikten sonra korkulukları aşarak boğaza atladı.

19-05/21/kopru-son-dakika.jpg

Alev alev yanan otomobil nedeniyle köprü Edirne istikametinde bir süre trafiğe kapandı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken köprüde çift yönde de yoğunluk yaşanıyor.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Aracını yaktıktan sonra denize atlayarak intihar eden şahsın 46 yaşındaki B.K. isimli şahıs olduğu belirlendi. Deniz polisi ve Deniz Arama ve Kurtarma Birliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde B.K’nin cansız bedeni bulunarak bota alınarak Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN