16 yaşındaki Rümeysa'yı başından vurdu, kendini böyle savundu: Bir anlık öfke ile oldu

16 yaşındaki Rümeysa'yı başından vurdu, kendini böyle savundu: Bir anlık öfke ile oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 16 yaşındaki Rümeysa A.'nın başından ve karnından silahla vurulması ile ilgili bir şüpheli yakalandı. Şüphelinin jandarmadaki ifadesinde bir anlık öfkeyle Rümeysa A.'yı vurduğunu, kendisini kimsenin yönlendirmediğini söylediği belirtildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri, Kır mevkisinde yol kenarında 16 yaşındaki Rümeysa A.'nın başından ve karnından vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Görgü tanıklarının dinlenmesi ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından H.İ.S. (20) Eski Hisar Mahallesi'nde yakalandı.

19-12/16/rumeya.jpeg

"BİR ANLIK ÖFKE İLE VURDUM"

Şüphelinin jandarmadaki ifadesinde bir anlık öfkeyle Rümeysa A.'yı vurduğunu, kendisini kimsenin yönlendirmediğini söylediği öğrenildi.

Yetiştirme yurdunda kaldığı belirten Rümeysa A.'nın, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü, ameliyat edileceği belirtildi.

ANTALYA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN