18 Mart'ta okullar tatil mi? Çanakkale Zaferi'nde resmi tatil var mı?

18 Mart'ta okullar tatil mi? Çanakkale Zaferi'nde resmi tatil var mı?

18 Mart'ta okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca veli ve öğrencinin merak ettiği yanıtı resmi sitesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları ile ilgili açıklama yaptı Peki yurt genelinde pazartesi okullar tatil mi? 18 Mart resmi tatil mi? İşte MEB'den yapılan açıklamanın detayları...

Çanakkale Zaferi'nde resmi tatil var mı? MEB'den '18 Mart'ta okullar tatil mi?' sorusuna yanıt geldi.  18 Mart’ta pazartesi günü tüm yurt genelinde okullarda ve resmi kurumlarda Çanakkale Zaferi anma etkinlikleri yapılacak. Milyonlarca veli ve öğrenci 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamanın detayları... 

18 MART’TA OKULLAR TATİL Mİ?

MEB çalışma takviminde yer alan bilgilere göre 18 Mart tarihinde okullar tatil olmayacak ve törenlerin ardından eğitim öğretim devam edecek.

19-03/17/anakkale-zaferi-resmi-tatil-mi.jpg

2019 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ

23 Nisan: Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tatili salı gününe denk gelecek. Bu resmi tatili pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

1 Mayıs: Emek ve Dayanışma günü İşçi Bayram çarşamba günü kutlanacak. Çalışanlar ve öğrenciler için bugün resmi tatil uygulanacak. 

19 Mayıs: Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı pazar gününe denk gelecek, ekstra tatil olmayacak. 

15 Temmuz: Demokrasi ve Milli Birlik Günü pazartesi gününe denk gelecek hafta sonu ile birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak. 

30 Ağustos: Bayram cuma günü kutlanacak. Hafta sonuyla birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak. 

29 Ekim: Bayram salı günü kutlanacak tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN