2 ay önce Habur Çayı’nda kaybolmuştu, cansız bedenine ulaşıldı

2 ay önce Habur Çayı’nda kaybolmuştu, cansız bedenine ulaşıldı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, 10 Mayıs’ta Habur Çayı’na düşüp kaybolan Recep Argan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Sinekli Meydan köy yolu üzerindeki köprüden Habur Çayı’na düşen ve suya kapılarak kaybolan Recep Argan için polis ve vatandaşlar tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Bir süre devam eden çalışmalarda Argan’a ulaşamayan ekipler, arama kurtarma çalışmalarına ara vermişti.

Dün akşam saatlerinde Beytüşşebap İlçe Belediyesinden yapılan anonsla, Habur Çayı’nın debisinin azaldığı ve bunun üzerine arama çalışmalarına tekrar başlanacağı bildirildi. Arama kurtarma ekiplerinin sabah saatlerinde başlattığı çalışma sonucu Argan’ın cansız bedeni, ilçe merkezine yakın bir yerde taşların arasına sıkışmış bir halde bulundu. Argan’ın cansız bedeni bulunduğu yerden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Şırnak’a gönderildi. Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

ŞIRNAK / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN