2 gündür aranıyordu... 16 yaşındaki Yağmur'un cansız bedeni bulundu

2 gündür aranıyordu... 16 yaşındaki Yağmur'un cansız bedeni bulundu

Aydın'da, iki gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın cansız bedeni bu sabah bir arazide bulundu. Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi tespit edilen Yağmur Tayhan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Didim'de yaşayan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe Tayhan ve iki kızıyla bir düğüne gitti. Eve dönüş yolunda, lise öğrencisi Yağmur Tayhan, bir yere uğrayacağını söyleyip ailesinden ayrıldı. Uzun süre eve dönmemesi ve telefonlarına da cevap vermemesi üzerine Tayhan'ı merak eden ailesi, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kızlarına ulaşamadı.

BU SABAH CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bunun üzerine Tayhan çifti, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Polis ekipleri, ortadan kaybolan Tayhan'ın bulunması için çalışma başlattı. Polis, Tayhan'ı her yerde ararken, bu sabah cansız bedenine ulaşıldı. Devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki boş arazide bulunan cesedin, Yağmur Tayhan'a ait olduğu belirlendi.

ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ DİKKAT ÇEKTİ

Evlerine 1 kilometre mesafedeki arazide cesedi bulunan Tayhan'ın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlendi. Tayhan'ın cansız bedeni, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Didim Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AİLESİNDEN AYRILDIĞI ANLAR KAMERADA

Polis, Yağmur Tayhan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatırken, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alıp, mahalledeki bazı kişilerin ifadelerine başvurdu. Görüntülerde Tayhan'ın ailesinden ayrıldıktan sonra yolun karşı tarafına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN