2018 KYK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı | KYK personel alımı sonuçlarına itiraz

2018 KYK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı | KYK personel alımı sonuçlarına itiraz

2018 KYK personel alımı sonuçları sorgulama ekranından dün gece açıklanan sonuçları öğrenebilirsiniz. Sonuçları öğrenen vatandaşlar 'KYK personel alımı sonuçlarına itiraz edebilir miyiz? diye merak ediyor. Haberimizde hem KYK personel alımı sonuçları sorgulama ekranını hem de sonuçlara itiraz ederken yapmanız gerekenleri bulabilirsiniz.

2018 KYK personel alımı sonuçları sorgulama ekranını yazımızda bulabilirsiniz. KYK personel alımı sonuçlarına itiraz ederken neler yapmanız gerektiğine dair detaylarıda öğrenebilirsiniz. KYK personel alımı sonuçları dün akşam geç saatlerde açıklandı. KYK'da güvenlik görevlisi, bakım onarım ve iklimlendirme gibi pozisyonlarda görev almak isteyenvatandaşlar KYK personel alımı sonuçlarını merakla bekliyordu. İşte merakla beklenen sonuçlar...

KYK personel alımı sonuçları, kurumun internet sitesi üzerinden sorgulanmaya devam ediliyor. 3 bin kişinin istihdam edileceği 2018 yılı  KYK personel alımı sürecinde başvurularını yapan adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyordu.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Kurumumuz taşra teşkilatı il müdürlükleri ve bağlı yurt müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR tarafından sürekli işçi olarak sözlü sınava katılacak olan adaylara ilişkin listeler yayımlanmış olup, adaylar 06.09.2018tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan belgeleri başvuru yapılan il müdürlüklerineteslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

18-09/04/kyk.jpg

KYK PERSONEL ALIMINDA İSTENEN BELGELER:

1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

2- Adli Sicil Bilgilerine ilişkin yazılı beyan,

3- 2016 KPSS Sonuç Belgesi,

4- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için YÖK tarafından denkliği onaylanmış belge),

5- Erkek adaylar için e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan Askerlik Durum Belgesi,

6- İklimlendirme/Kaloriferci adaylar için Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Kalorifer Ateşçisi Belgesi,

7- Bakım-Onarım adayları için Meslek Liselerinin ilgili bölümünden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika

8- Güvenlik Görevlisi adaylar için Özel Güvenlik Kimlik Kartı

KYK PERSONEL ALIMI SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN 

SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Sınav sonuçlarına ilişkin olarak, sonuçların açıklanmasından itibaren 7 (yedi) iş günü içinde Sınav Kuruluna itiraz yapılabilir. Yapılan itirazlar, Sınav Kuruluna ulaştığı tarihten itibaren on gün içinde sonuçlandırılarak, nihai karar itiraz sahibine iadeli taahhütlü posta ile bildirilir. T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçe, faksla yapılan itiraz ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacak.

KYK'DA GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ VE SÜREÇ

Göreve başlamaya hak kazanan adaylar ilgili il müdürlüklerine istenilen belgeleri belirtilecek tarihe kadar şahsen teslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Ancak fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık veya
doğum mazereti nedeniyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir.

Belgeleri teslim alınan adayların, Arşiv Araştırmasının sonuçlanmasını müteakip yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacaktır. Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle gelemeyecek durumda olanların; bu durumlarını belgelendirmeleri halinde kanuni mazeretlerinin sona ermesini göreve başlamaları sağlanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN