2019 2020 AÖL kayıt yenileme tarihleri | Açık lisede ders seçimi ne zaman?

2019 2020 AÖL kayıt yenileme tarihleri | Açık lisede ders seçimi ne zaman?

AÖL kayıt yenileme süreci içerisinde ders seçim işlemini gerçekleştirecek olanlar, internetten bu konuyu araştırmaya başladı. Eğitimini açıktan devam ettirenler, en geç 4 Ekim’e kadar ders seçme işlemlerini gerçekleştirecek. İşte gelişmeler…

 

Lise eğitimini açıktan sürdürenler, şu sıralar en çok 2019-2020 AÖL kayıt yenileme tarihlerini merak ediyor. Bu süreç kapsamında ders seçimi yapmak isteyenler de konuyla ilgili detayları internetten öğreniyor. Bu yönde aradığınız tüm bilgiler karar.com’da…

AÖL DERS SEÇİMİ NE ZAMAN?

AÖL ders seçimleri, kayıt yenileme sürecini gerçekleştiren öğrencilerce öğrenci numarası ve şifre ile giriş yapılarak tamamlanacak. Ders seçme işlemleri 4 Ekim tarihine kadar devam edecek. Ders seçme işlemi, sistemde bulunan ‘Ders Seçme ve Kayıt Yenileme İşlemleri’ menüsü altında bulunan ‘Ders Seçme İşlemi’ seçeneğinden yapılacak. Süresi içinde ders seçme işlemini gerçekleştiremeyen öğrencilerin ders seçme işlemleri sistem tarafından tamamlanacak.

Ders seçimi yapan öğrenci sistem üzerinden seçmiş olduğu derslerin listesi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek kitaplarını alacak.

DERS SEÇİM EKRANINA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

1. Dönem Kayıt Yenileme Başvuru Tarihleri: 21/08/2019 – 27/09/2019 tarihleri arasında alınacak.

2. Dönem Mazeretli Kayıt Yenileme Başvuru Tarihleri: 28/09/2019 – 04/10/2019 tarihleri arasında alınacak.

19-08/27/aoll.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN