2019 AÖL 3. dönem sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖL sonuçları yayınlandı

2019 AÖL 3. dönem sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖL sonuçları yayınlandı

6-7 Temmuz’da yapılan AÖL 3. dönem sınav sonuçları açıklandı. 1 Ağustos'ta açıklanması beklenirken sonuçlar bugün (26 Temmuz 2019) erişime açıldı. "AÖL soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?" sorusu da geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. İşte AÖL ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

MEB 6-7 Temmuz’da yapılan AÖL 3. dönem sınavının sonuçlarının 1 Ağustos itibarıyla açıklanacağını duyurmuştu. Sonuçlar sürpriz bir kararla bugün açıklandı. Peki AÖL soru ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

AÖL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANDI

1 Ağustos'ta açıklanması beklenen açık lise (AÖL) sınav sonuçları bugün (26 Temmuz 2019) açıklandı. Sonuçları http://aolweb.aol.meb.gov.tr bağlantı adresinden öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecektir.

AÖL SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2. dönem AÖL soru ve cevap anahtarı sınavdan yaklaşık 10 gün sonra erişime açılmıştı. AÖL 3. dönem soru ve cevap anahtarı da yayınlandı. Soru ve cevap anahtarına https://aol.meb.gov.tr/www/2018-2019-egitim-ogretim-yili-2-donem-soru-kitapciklari-ve-cevaplari/icerik/191 adresinden ulaşabilirsiniz.

AÖL 2019 – 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ

AÖL'ün iş takvimine göre, 2019 – 2020 Eğitim-Öğretim yılı I. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos ile 27 Eylül tarihleri arasında alınacak.

1. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemeleri ise 21 Ağustos ile 18 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

1. dönem sınava giriş yerleri 4 Aralık 2019'da internette yayınlanacak.

1. dönem sonu sınavları ise 7 – 8 aralık 2019 tarihlerin yapılacak.

2019-2020 KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖL'ün iş takvimine göre, 2019 - 2020 Eğitim-Öğretim yılı I. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos ile 27 Eylül tarihleri arasında alınacak.

AÖL MOBİL UYGULAMASI

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması, yayına girdi. Öğrenciler Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde yaptıkları tüm işlemleri mobil uygulama üzerinde de yapabileceklerdir. Mobil Uygulama ile öğrenciler;

Kendilerine gelen mesajları takip edebilecek,

Ders ve Kredi Bilgilerini öğrenebilecek,

Dönem Bilgilerini görebilecek,

Ders Seçim İşlemlerini yapabilecek,

Sınav Giriş Yeri ve Sonuçlarını öğrenebilecek,

Ders Kitaplarını indirebileceklerdir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN