2019 DGS kılavuzu yayınlandı mı? Koşullar ve başvuru bilgileri kılavuzda

2019 DGS kılavuzu yayınlandı mı? Koşullar ve başvuru bilgileri kılavuzda

2019 DGS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? sorusunu soranlar için haber geldi; ÖSYM kılavuzu yayınladı. DGS ile geçilebilecek bölümleri araştıran adaylar kılavuz aracılığıyla bölümleri inceleyebilir. ÖSYM başvuru merkezleri nerede? sorusunun yanıtı ve tüm detaylar haberimizde...

2019 DGS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? ÖSYM resmi internet sitesinde kılavuz yayınlandı. DGS tercihleri ne zaman yapılacak? 30 Haziran tarihinde yapılan Dikey Geçiş Sınavı sonuçları bugün erişime açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından tercih maratonu başladı. Öğrenciler DGS tercih kılavuzundan faydalanarak, belirtilen tarihlerde işlemlerini gerçekleştirecekler.

2019 DGS KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

DGS İLE GEÇİLEBİLECEK BÖLÜMLER, LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARI 2019

DGS ile geçilebilecek lisans ve önlisans programları da ÖSYM tarafından açıklandı. Adaylar Tablo 1,2,3 ve 4 aracılığıyla bölümleri inceleyebilecek.

 ÖSYM BAŞVURU MERKEZLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN