2019 İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sorgula | Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi

2019 İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sorgula | Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi

Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesinin 28 Şubat'ta açıklanması bekleniyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemi hakkında ki detaylar haberimizde. Sağlık Bakanlığı mülakat listesi 2019 sözlü sınavlara katılan vatandaşlar tarafından bekleniyordu. Mülakat sonuç listesinde adı olan vatandaşlar atanacak. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı için sözlü mülakat düzenlemişti. Ocak ayı içinde başvurular alınmış ve mülakatlar yapılmıştı. Memur olma hayali kuran binlerce vatandaş kura sonuçlarını bekliyor. İşte Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi ve İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemi ile ilgili detaylar...

Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi bakanlık tarafından 28 Şubat perşembe günü  erişime açılacak. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemini TC kimlik numarası ile yapabilirsiniz. Yapılan çekiliş sonrasında açıklanacak olan 2019 Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi haberimizde. İŞKUR ile birlikte düzenlenen Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat listesinin 28 Şubat'ta açıklanması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı için kura çekimi gerçekleştirilecek. 2019 yılında yapılacak olan personel alımları için müjdeyi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca atama takvimi çerçevesinde ilk kura çekiminde 25 bin personel alımının bir kısmının yapılacağını açıkladı. Kura da ismi çıkanlar 22-30 Ocak tarihleri arasında Tüm Türkiye genelinde il sağlık müdürlüklerinde mülakata girdi. Şimdi mülakata girenler sonuçların erişime  açılmasını bekliyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuçlarına dair gelişmeler ve isim listesi sorgulama ekranı haberimizde.

19-01/31/saglik-bakanligi-mulakat-sonuclari-listesi.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam bin 480 kişinin ataması yapılacak" dedi.

Sağlık Bakanlığı, 6 bin 409 işçi alımında sözlü sınav takvimini değiştirdi. Bakanlık, daha önce, sözlü sınavsonuçlarını 31 Ocak 2019'ta açıklayacaklarını duyurmuştu.

6 bin 409 işçi alımında takvim değişti. Sözlü sınav sonuçları da yeni takvime göre 2 Nisan 2019'da açıklanacağı belirtildi.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI SÜREKLİ İŞÇİ İSTİHDAMI SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

19-01/31/saglik-bakanligi-takvimi.jpg

 

19-01/31/saglik-bakanligi-personel-alimi.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMINDA SÜREÇ NASIL İŞLEDİ? 

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilan metninde , kura çekiminin 15 Ocak günü yapılacağına yer verildi. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nden alınan son bilgilere göre kura çekimi sonuçlarının 17 Ocak günü erişime açılacağına yer verildi.

17 Ocak tarihinde kura sonuçlarının açıklanmasının ardından 18-19 Ocak tarihlerinde adaylar , evraklarını İl Sağlık Müdürlüklerine elden teslim edecek. Daha sonra 21 Ocak günü mülakata gireceklerin listesi açıklanacak ve adaylar 22-30 Ocak arasında sözlü mülakata alınacak.

Hasta kabul görevlisi, güvenlik görevlisi,Ambulans şoförü , veri giriş personeli gibi farklı alanlarda Sağlık Bakanlığı'nda çalışacak adayların kura sonuçları İŞKUR resmi internet sitesiniden yayımlandı. Mülakata girmeye hak kazanan adaylar ise il sağlık müdürlüklerinden açıklanacak. Siz de başvuru yaptığınız ilin Sağlık Müdürlüğü internet sayfasını ziyaret edip yedek listelere göz atabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesinin 28 Şubat'ta açıklanması bekleniyor.   İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemi hakkında ki detaylar haberimizde. Sağlık Bakanlığı mülakat listesi 2019 sözlü sınavlara katılan vatandaşlar tarafından bekleniyordu. Mülakat sonuç listesinde adı olan vatandaşlar atanacak.  İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı için sözlü mülakat düzenlemişti.  Ocak ayı içinde başvurular alınmış ve mülakatlar yapılmıştı. Memur olma hayali kuran binlerce vatandaş kura sonuçlarını bekliyor. İşte Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi ve İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemi ile ilgili detaylar...

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN