2019 YKS TYT AYT YDT sınav soru ve cevap kitapçığı indir | ÖSYM sınav soru ve cevaplarını paylaştı

2019 YKS TYT AYT YDT sınav soru ve cevap kitapçığı indir | ÖSYM sınav soru ve cevaplarını paylaştı

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS) sonuçları erişime açıldı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte gelen son dakika haberine göre 2019 YKS (TYT, AYT, YDT) sına soru ve cevap kitapçığı paylaşıldı. Sınavdan aldıkları puanları gören adaylar, soru kitapçığına işaretledikleri yanıtları öğrenmek için 2019 YKS sınav soru ce cevap kitapçığını indirmek istiyor. İşte aradıklarınız…

2019 YKS yani TYT, AYT ve YDT sınav sonuçları, 17 Temmuz 2019 gece yarısı ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sınavlardan aldıkları sonuçları öğrenen adaylar, tercih işlemleri için gün sayıyor. Tercih işlemleri de 23-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Gelen son dakika açıklamasına göre de 2019 YKS; TYT, AYT ve YDT sınav soru ve cevap kitapçığı indirilebiliyor. ÖSYM, bu detayı da öğrencilerle paylaştı. Şimdi adaylar, 2019 YKS sınav soru ve cevap kitapçığını indirerek, sınavlarda verdikleri soruların hangisinin doğru, hangisinin yanlış olduğunu öğreniyor. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor…

2019 YKS (TYT, AYT, YDT) SINAV SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI YAYINLANDI

ÖSYM, 17 Temmuz 2019 Çarşamba günü gece yarısı saat 01:20 civarı YKS sınav sonuçlarını açıkladı. YKS sınav sonuçlarını öğrenen adayları da tercih heyecanı kapladı. Sınavda soru kitapçığına işaretledikleri şıkları ve doğru yanıtları öğrenmek isteyenler için de 2019 YKS sınav soru ve cevap kitapçığı ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, osym.gov.tr adresine girerek, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleriyle 2019 YKS sınavı soru ve cevap kitapçığını indirebilir.

YKS SINAV SONUÇLARI BİR GÜN ÖNCE AÇIKLANDI

2018 yılında ilk kez yapılan YKS sınav sonuçları, ÖSYM’nin belirttiği tarihte açıklanmış, ancak saat olarak her zamanki gibi mesai saatleri içerisinde değil de gece yarısı 00:01’de erişime açılmıştı. Bu yıl da ÖSYM, sınav sonuçlarını 18 Temmuz’da açıklayacağını duyurmuş, daha önceden paylaştığı takvimden bir gün önce, yani 17 Temmuz Çarşamba gece saat 01:20’de açıkladı. Sınav sonuçları için ÖSYM’nin sitesinde yoğunluk olup, aksaklıkların yaşanmaması için kurumun bu saatte sınav sonuçlarını açıkladığı düşünülüyor.

TYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

AYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

AYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (ALMANCA)

AYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (ARAPÇA)

AYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (FRANSIZCA)

AYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (İNGİLİZCE)

AYT SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (RUSÇA)

19-07/17/2-yillik-1563356202.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN