2019'da Kepez'e 78 metre yeni yol

2019'da Kepez'e 78 metre yeni yol

Antalya'da Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2019'da başarılı bir faaliyet dönemine imza attı. Kepez'in ulaşım ağına geçen yıl 78 bin metre yeni yol eklendi.

Kepez Belediyesi, fen işleri yatırımındaki başarısını 2019’da artırırken, yeni yılda 100 km sıcak asfalt serimi ve 100 bin m2 parke kaldırım yapmayı planlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, geçen  yıl mülkiyet ve imar problemleri çözülen bölgelerde yeni yollar açmaya, imara uygun yapılaşması tamamlanan cadde ve bulvarların alt ve üst yapılarını tamamlaya devam etti. Fen İşleri ekipleri, birçok mahallenin alt yapı kazı çalışmalarıyla bozulan ve asfaltı eskiyen yollarını sıcak asfaltla kaplarken, yeni açılan yollara ise sathi asfalt serdi.

2019’DA 159 BİN METRE ASFALT

Hemşehrilerine kaliteli ve konforlu yol hizmeti sunmayı amaçlayan Kepez Belediyesi, 2019’da 107 bin metre yola 158 bin ton sıcak asfalt sererken,  52 bin metre de sathi asfalt çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların yaya yollarının konforlu olmasına önem veren Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl 111 bin m2 parke kaldırım çalışması yaptı.

20-01/12/kepez-belediyesi-fen-isleri1.jpg

KEPEZ'E 2019’DA 78 BİN METRE YENİ YOL

Fen İşleri Müdürlüğü, imarı tamamlanan bölgelere yatırımların gelmesi bakımından önem taşıyan yeni yol yapımını 2019'da da sürdürdü. Kepez'in ulaşım ağına geçen yıl 78 bin metre yeni yol eklendi. Açılan yeni yollar, bölgesine temel belediyecilik hizmetleri ile kamu kurumlarının yatırımlarının gelmesi ve konut yapımını hızlandırması bakımından önem taşıyor. Kepez Belediyesi, şiddetli yağışlarda yaşanabilecek olası su baskınlarına karşı da ilçenin alt yapı drenaj hattını güçlendirmeye 2019’da da devam etti. İlçede geçen yıl 5 bin metre yağmur suyu menfez çalışması gerçekleştirildi.

20-01/12/kepez-belediyesi-fen-isleri.jpg

"BAŞARI HİKAYELERİNE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ"

Fen işleri yatırımında başarılı bir yılı geride bıraktıklarına değinen Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Yol, park gibi alt ve üst yapı yatırımlarında kalitesini, başarısını ispatlamış bir belediyeyiz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sosyal alanları, modern şehir imkânlarıyla donatmak için 11 yıldır gayretle çalışıyoruz. Bu gayretin neticesinde vatandaşlarımız, konforlu yolları, nitelikli parkları, portakal ve zeytin ağaçlı bahçeleri, kültürel tesisleri, müzeleri, meydanı, kent ormanı ile nice sosyal imkânı olan bir Kepez’de yaşamın ayrıcalığına kavuştu.

Biz, kendisiyle yarışan, yaptıklarını asla yeterli görmeyen bir belediyeyiz. Hemşehrilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor, ilkesiyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2020’de de azimle çalışmaya devam edeceğiz. Her mahalleye eşit hizmet, anlayışımızla temel belediyecilik hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Başarı hikâyelerimize, hizmet rekorlarımıza yenilerini ekleyeceğiz. İlçemizde 2020’de yapacağımız fen işleri ile park yatırımlarımızı planladık. İhtiyaç olan bölgelerde 100 bin metre asfalt, 100 bin metrekare parke kaldırım ile onlarca mahalle parkı yapmayı hedefliyoruz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN