2020'nin en güzel Sevgililer Günü mesajlarını SMS ve WhatsApp'dan gönder

2020'nin en güzel Sevgililer Günü mesajlarını SMS ve WhatsApp'dan gönder

14 Şubat, sevgililerin gününü ilk kutlayan Google oldu. Seven kalpler için her gün Sevgililer günü olsa da sevgilinizin 14 Şubat sevgililer gününü en güzel mesajlarla kutlamalı ve küçük hediyeler ile mutlu etmeli. Haberimizden 2020 resimli sevgililer günü mesajlarını bulabilir, Sevgililer Günü sözlerini SMS ve WhatsApp göndererek sevgilinizin gönlünü fethedebilirsiniz. Sevgilinize alacağınız her bir hediye değerli olacaktır ancak ona sıcak bir resimli ya da resimsiz sevgililer günü mesajı göndermek gibisi yoktur. Haberimizdeki sevgililer günü mesajlarından birisini sevdiğinize göndererek kalbinde unutulmaz bir iz bırakabilirsiniz. En yeni, en güzel Sevgililer günü mesajlarını derledik. İstediğiniz seçin sevgilinize gönderin.

14 Şubat'ta Sevgililer günü kutlanılır. 14 Şubat belki de dünyanın en sevilen günü... Çünkü sevenler birbirlerine sevgi sözcüklerinin geçtiği sözler fısıldar ve hediyeler alır... Sevenler için bir hediyeden daha önemlisi duygularınızı yansıtan kısa ve güzel bir mesajdır.  Resimli sevgililer günü mesajları ya da resimsiz sevgililer günü mesajları arama motorlarında şimdiden sorgulanmaya başlandı. Sevdiklerine en anlamlı, resimli sevgililer günü mesajlarını, en güzel resimsiz sevgililere günü mesajlarını göndermek isteyenler için anlamlı mesajları derledik. Unutmayın sevgililerin birbirine atacağı güzel bir sevgililer günü mesajı aradaki bağları da güçlendirir. İşte 2020'nin en anlamlı sevgililer günü mesajları...

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari1.jpg

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI 2020

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

 Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim. aynalardan evvel… Dünyanın en güzeli sevgililer günün kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari2.jpg

Bir damla gözyaşı olup, göz bebeklerinde dolup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek isterdim.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum! Sevgililer günümüz kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari3.jpg

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun...

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari4.jpg

Sevdiklerinizin sevgililer gününü kutlamayı, hediyelerle onları mutlu etmeyi ihmal etmeyin. İşte sevgilinize gönderebileceğiniz romantik ve duygu dola sevgililer günü sözleri;

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari5.jpg

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari6.jpg

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari7.jpg

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari8.jpg

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. Aşk'a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari11.jpg

 Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari12.jpg

Verilebilecek en güzel hediyeydi, sevgilerin en yücesine tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanıydı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, duyulabilecek en ilk sıcaklık. Ve böylesi bir günde gelmesende görmesende sevmesende en büyük mutluluk, sesini duyabilmek, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana...

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari13.jpg

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!...

 Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari14.jpg

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari15.jpg

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari16.gif

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari17.jpg

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari18.jpg

DOODLE NEDİR?

Google Doodle'lar, ünlü sanatçıları, kâşifleri ve bilim insanlarını anmak ya da tatil günlerini ve yıl dönümlerini kutlamak amacıyla Google çalışanları tarafından logosunda yapılan eğlenceli, şaşırtıcı ve bazen de spontane değişikliklerdir.

Doodle kavramı ilk olarak 1998 yılında, şirket henüz anonim şirket olmadan önce Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in, Nevada çölündeki Burning Man festivaline katıldıklarını göstermek için şirket logosunu değiştirmeleriyle doğdu.

Page ve Brin, Google kelimesindeki ikinci "o" harfinin arkasına bir çöpten adam çizimi yerleştirdiler. Logonun bu değiştirilmiş hali, şirket sahiplerinin "şirket dışında" olduklarını Google kullanıcılarına komik bir şekilde söylemeyi amaçlıyordu. İlk doodle diğerlerine göre basit olsa da, önemli etkinlikleri kutlamak için şirket logosunu süsleme fikri bu sayede doğmuş oldu.

19-02/14/14-subat-sevgililer-gunu-google-1550120310.jpg

SEVGİLİLER GÜNÜ 'DOODLE'Sİ

Dünyaca ünlü 14 Şubat Sevgililer Günü Google’da Doodle oldu. İnternet kullanıcıları Google’ın bu güzel sürpriziyle karşılaştı.

19-02/14/14-subat-sevgililer-gunu-1550120319.jpg

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

14 Şubat, sevgililerin gününü ilk kutlayan Google oldu. Seven kalpler için her gün Sevgililer günü olsa da sevgilinizin 14 Şubat sevgililer gününü en güzel mesajlarla kutlamalı ve küçük hediyeler ile mutlu etmeli. Haberimizden 2019 resimli sevgililer günü mesajlarını bulabilir, Sevgililer Günü sözlerini SMS ve WhatsApp göndererek sevgilinizin gönlünü fethedebilirsiniz. Sevgilinize alacağınız her bir hediye değerli olacaktır ancak ona sıcak bir resimli ya da resimsiz sevgililer günü mesajı göndermek gibisi yoktur. Haberimizdeki sevgililer günü mesajlarından birisini sevdiğinize göndererek kalbinde unutulmaz bir iz bırakabilirsiniz. En yeni, en güzel Sevgililer günü mesajlarını derledik. İstediğiniz seçin sevgilinize gönderin.

 20-01/02/14-subat-4-1577962229.jpg

20-01/02/14-subat-5-1577962245.jpg

20-01/02/14-subat-6-1577962250.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN