2020 AÖF kayıt yenilme tarihi ne zaman? AÖF kayıt yenileme ücretleri belli oldu

2020 AÖF kayıt yenilme tarihi ne zaman? AÖF kayıt yenileme ücretleri belli oldu

Anadolu Üniversitesi, AÖF 2. dönem kayıt ve kayıt yenileme takvimini açıkladı. Açıköğretim Üniversitesi öğrencileri 2020 AÖF kayıt yenileme tarihlerini merak ediyordur. Anadolu Üniversitesi kayıt takvimi ve tüm bilgiler karar.com’da…

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri AÖF kayıt yenileme ne zaman sorusunun cevabını araştırıyor. Öğrencilerin merakla beklediği konuyla ilgili açıklama Anadolu Üniversitesi’nden geldi. İşte 2020 AÖF kayıt yenileme ile ilgili bilmeniz gerekenler…

AÖF KAYIT YENİLEME

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri şubat ayı içerisinde tamamlanacak. Açıköğretim Fakültesi iktisat, işletme fakülteleri için kayıt yenileme işlemi 17 Şubat’ta başlayacak ve 28 Şubat’a kadar devam edecek.

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri için aof.anadolu.edu.tr adresine girip kayıt otomasyonu bağlantısına tıklayıp kayıt yenileme linkinden TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girin. Ders seçim işlemini yapıp alacağınız dersleri belirleyin. Ardından seçtiğiniz dersleri onaylayın. Bu onaylamayı yapmazsanız ders seçim işleminiz geçersiz sayılacaktır. Ders seçim işleminin ardından ödeme bilgileri oluşacaktır.

KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Anadolu üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav hizmeti, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığında kayıt yenileme ücreti almaktadır. Staj ve uygulama dersi bulunmayan programlarda kayıt yenileme alt limiti 220 TL’dir. Tekniker unvanı verilen programlarda ise alt limit 240 TL’dir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ders seçimi için 1 yarı yılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilirler. Öğrenciler ders seçimini kayıt yenileme tarihleri içerisinde yaparlar ve sonradan seçtikleri derslere itiraz edemezler. Öğrenciler sorumlu oldukları derslerin tamamından başarılı olmadan mezun olamazlar. Öte yandan ders seçimi öğrencinin kendisi tarafından yapılacağından mazeretli ders ekleme işlemi yapılmayacaktır.

20-02/08/aoff.jpg

AÖF BÜROLARI MESAİ SAATİ

AÖF büroları mesai saati hafta içi 08.30 – 17.00 saatleri arasındadır. 12.00-13.00 saatleri arasında öğle tatiline girilir. AÖF büroları hafta sonu açık değildir. Öte yandan Ramazan ve Kurban Bayramlarında, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de hizmet vermemektedir. AÖF çağrı merkezine 444 10 26 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN