22 Ekim evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu! e-Devlet sorgulama sayfası

22 Ekim evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu! e-Devlet sorgulama sayfası

Evde bakım maaşı alan binlerce kişi 22 Ekim maaşının yatıp yatmadığını merak ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım maaşının yatırıldığı iller listesini açıkladı. Evde bakım maaşının yatıp yatmadığını e-devlet üzerinden ya da SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını ve 22 Ekim evde bakım maaşı yatan iller listesini haberimizden öğrenebilirsiniz.

22 Ekim evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu. İl il yatırılan bakım aylığı bazı illerde yatırıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan listede toplam 43 il var.

Evde bakım aylığından yararlananlar "Hangi illerde evde bakım maaşı yatırıldı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 22 Ekim 2019 evde bakım maaşı yatan iller listesi...

22 EKİM EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ

Karabük,

Kayseri,

Mersin,

Trabzon,

Sivas,

Ankara,

Düzce,

Tokat,

Sakarya,

Kırklareli,

Samsun,

Giresun,

İzmir,

Hakkari,

Edirne,

Balıkesir,

Aksaray,

Kırıkkale,

Afyonkarahisar,

Antalya,

İstanbul,

Isparta,

Kocaeli,

Bilecik,

Manisa,

Van,

Bolu,

Hatay,

Osmaniye,

Diyarbakır,

Adıyaman,

Denizli,

Siirt,

Zonguldak,

Konya,

Bursa,

Uşak,

Elazığ,

Kırşehir,

Ordu,

Çanakkale,

Adana

Erzurum

E-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Evde Bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden TC kimlik numaranız ve e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra sorgulayabilirsiniz.

Arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz.

Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

SMS İLE SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, SMS ile de sorgulama yapabilir. Bunun için cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atılması gereklidir.

Mesaj gönderiminde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN