26. Dönem Milletvekili Mehmet Ali Pulcu AK Parti'den istifa etti

26. Dönem Milletvekili Mehmet Ali Pulcu AK Parti'den istifa etti

Davutoğlu’nun AK Parti’den istifa etmesinin ardından partiden ayrılanların sayısı artıyor. 26. Dönem Milletvekili Mehmet Ali Pulcu da partiden istifasını açıkladı.

Eski Başbakan ve AK Parti'nin eski Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve üç eski milletvekilinin partiden istifa etmesinin ardından gelen istifa haberlerinin sayısı artıyor.

26. Dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

19-09/17/c-1568716105.jpg

Pulcu, paylaşımında e-devlet üzerinden AK Parti ile üyelik ilişkisini sonlandırdığının ekran görüntüsünü paylaştı.

AK Parti'nin ihraç istemiyle disipline sevketmesinin ardından Ahmet Davutoğlu ile birlikte Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı partiden istifa etmişti. Bu istifaların peşinden, eski vekiller Feramuz Üstün, İbrahim Turnan, Cemalettin Kani Torun, Ömer Ünal ve Cesim Gökçe de istifalarını açıklamıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN