28 Ekim eczaneler açık mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda noter ve banka şubeleri tatil mi?

28 Ekim eczaneler açık mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda noter ve banka şubeleri tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Pazartesi yarım gün ve Salı tam gün resmi tatil... Bu nedenle binlerce kişi 28 Ekim'de eczaneler açık mı? 29 Ekim'de noter ya da banka şubeleri açık mı? gibi soruların yanıtını araştırıyor. 28 Ekim'de eczaneler yarım gün açık olacak ve sonrasında nöbetçi eczaneler açık kalacak. Detaylar haberimizde...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Salı gününe denk geliyor. 28 Ekim ise yarım gün resmi tatil. Bu nedenle binlerce kişi "28 Ekim'de eczaneler açık mı?" sorusunun yanıtını merak ediyor.

28 EKİM ECZANELER AÇIK MI?

Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00 itibari ile başlar ve 29 Ekim günü devam eder. Bu nedenle İstanbul ve Yalova illerindeki tüm eczaneler 28 Ekim Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arası açık olacak.

SAAT 13.00'DAN SONRA NÖBETÇİ ECZANELER AÇIK OLACAK

Saat 13.00'ten sonra ise sadece nöbetçi eczaneler hizmet verecek ve diğer eczaneler kapalı olacak.

29 EKİM ECZANELER AÇIK MI?

29 Ekim Salı günü tam gün sadece nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

29 EKİM SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI, KAPALI MI?

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 29 Ekim'de yine hastanelerin poliklinikleri de kapalı olacak. Ancak hiçbir resmi tatil gününde veya milli bayram gününde hastanelerin acil servisleri kapalı olmaz.

DEVLET DAİRELERİ, NOTER VE BANKA ŞUBELERİ KAPALI OLACAK

29 Ekim'de tüm devlet daireleri yani kamu daireleri aksi bir durum belirtilmedikçe resmi tatil dolayısı ile kapalıdır. Ayrıca bankaların şubeleri ve genel müdürlükleri resmi tatil nedeniyle kapalı olacaktır. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi tatil sebebi ile noterler de kapalı olacaklardır. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN