3 ilde PKK operasyonu: 7 gözaltı

3 ilde PKK operasyonu: 7 gözaltı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'nca terör örgütü PKK'ya malzeme temin edenlere yönelik Adana, Ankara ve Aydın'da düzenlenen operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 3 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca PKK'lı teröristlere malzeme temin edip, terör örgütüne yardım edenlere yönelik yürütülen soruşturmada, 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İl Jandarma Komutanlığı şüphelileri, sabah saatlerinde Adana'da 8, Ankara ve Aydın'da 1'er adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda; Adana'da B.G., U.K., M.Ö., M.G., V.U ve B.B., Ankara'da da 1 kişi olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ise 81 örgütsel doküman, 2 ajanda, 25 CD, 5 akıllı telefon, 2 cep telefonu, 1 hard disk, 1 dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Adreslerinde bulunamayan 3 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

KAHRAMANMARAŞ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN